.
Κατηγορία CFMOTO
Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 10:06

CFMOTO 800NK - Επίσημο, αυτή είναι η έκδοση παραγωγής

Είναι πια επίσημο – Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες της CFMOTO 800NK σε μορφή παραγωγής, μετά από το concept που παρουσιάστηκε στην EICMA 2022.

Όπως αποκάλυψαν τα διεθνή ειδησεογραφικά κανάλια, η μοτοσυκλέτα που βλέπετε στις φωτογραφίες, είναι η οριστική μορφή της CFMOTO 800NK παραγωγής. Μάλιστα, η είδηση δεν μένει μόνο στις εικόνες, αφού αποκαλύπτονται και κρίσιμες πληροφορίες τεχνικών χαρακτηριστικών. Πάμε να δούμε.

Το CFMOTO 800NK μπαίνει με φορά σε μία καυτή κατηγορία, αυτή των δικύλινδρων μεσαίων naked, καθώς ο ανταγωνισμός έχει φουντώσει πλέον. H άμεσα αναγνωρίσιμη μορφή του CFMOTO 800NK είναι, σε γενικές γραμμές, αυτό που περιμέναμε μετά από την αποκάλυψη του concept, αν και, όπως ήταν επίσης αναμενόμενο, δεν έχει τα πιο «ακραία» στοιχεία όπως το μονόμπρατσο πίσω ή τις διπλές απολήξεις εξάτμισης SC-Project.

Αν η μοτοσυκλέτα σας θυμίζει… KTM 790/890 Duke, δεν έχετε άδικο: Πέρα από το σχέδιο, το CFMOTO 800NK εξοπλίζεται και με δικύλινδρο κινητήρα που προέρχεται από τον LC8c της αυστριακής εταιρείας. Η απόδοση του φτάνει τους 100 ίππους στις 9.000 στροφές  και η ροπή του αγγίζει τα 8,3 kgm, στις 8.000 στροφές. Με αυτό το επίπεδο επιδόσεων, το CFMOTO 800NK βλέπει κατευθείαν κορυφή στην κατηγορία του. Ακόμα, αξίζει να αναφέρουμε ότι η CFMOTO ανακοινώνει το βάρος του 800NK, στα 186 κιλά με όλα του τα υγρά.

Σε επίπεδο στησίματος, το CFMOTO 800NK αναμένεται να φέρει οθόνη TFT και μάλιστα σε κατακόρυφο προσανατολισμό, όπως προστάζει το trend των τελευταίων ετών στο οποίο η οθόνη ενδείξεων, θυμίζει smartphone. Στα ηλεκτρονικά, γίνεται λόγος για 3 χαρτογραφήσεις ισχύος, Rain, Street και Sport. Οι αναρτήσεις θα περιλαμβάνουν USD πιρούνι εμπρός και monoshock αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα θα αναλάβει η J.Juan. Αναμένονται και περισσότερα στοιχεία για το νέο CFMOTO 800MT.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 22:14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon