.
Κατηγορία CFMOTO
Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 11:32

CFMOTO 300SR - Ιδού η τιμή και ο χρόνος άφιξης της στην Ελλάδα

Η 300SR απευθύνεται σε αυτούς που ψάχνουν μια μηχανή που θα καλύπτει τις καθημερινές τους μετακινήσεις, θα τους συντροφεύει στις κοντινές τους αποδράσεις, και παράλληλα θα ανεβάζει την αδρεναλίνη τους όταν τύχει να την βάλουν στην πίστα. Σύντομα θα μπορείτε να την κάνετε δική σας, καθώς φτάνει άμεσα στην Ελλάδα. [Δελτίο Τύπου]

Η 300SR της CFMOTO δεν είναι το απόλυτο όπλο για αγώνες και πρωταθλήματα, είναι όμως η μηχανή που σε προκαλεί να παίξεις μαζί της και να κερδίσεις. Να κερδίσεις έντονες εμπειρίες, να ευχαριστηθείς αγωνιστική οδήγηση και να διασκεδάσεις. Και μπορείς να την κάνεις δική σου με μόλις 3.990€, και μάλιστα άμεσα, αφού έρχεται στην Ελλάδα μέσα στον Φεβρουάριο.

Η CFMOTO εξέλιξε μια μηχανή υψηλής ποιότητας με ξεχωριστή σχεδίαση, άμεσο χειρισμό και εξαιρετική οδική συμπεριφορά, στοχεύοντας την κορυφή των προσιτών sport μοτοσυκλετών. 

Design

Επιθετική σχεδίαση με γραμμές που επιδεικνύουν το δυναμικό DNA της 300SR. Όψη που φωνάζει για την ταχύτητα και την συμπεριφορά της. Λεπτομέρειες που δείχνουν την τεχνολογια της.

Εργονομία

Εξελιγμένη από αγωνιζόμενους για αγωνιζόμενους, η εργονομία της 300SR είναι στοχευμένη στην χρήση στην πίστα. Το χαμηλά τοποθετημένο τιμόνι και η επιθετική στάση προδιαθέτουν για sport οδήγηση, που όμως δεν είναι κουραστική και στην καθημερινή οδήγηση.

Φώτα LED

Τα φωτιστικά σώματα είναι εξ’ολοκλήρου LED που εξασφαλίζουν πολύ ισχυρό φωτισμό, αλλά και χαρίζουν στο 300SR την ξεχωριστή επιθετική σχεδιαστική του ταυτότητα

Κινητήρας

Ο μονοκύλινδρος, υδρόψυκτος κινητήρας των 292.4cc έχει δύο εκκεντροφόρους επι κεφαλής και παράγει με ευκολία 29.1 PS στις 8750rpm και 25.3 Nm στις 7250rpm. Η ευστροφία του και η άπλετη ροπή του, χαρίζουν στην 300SR επιδόσεις που ενθουσιάζουν και δύναμη που αποδίδεται γραμμικά και ομαλά για να έχετε πάντα τον απόλυτο έλεγχο της μοτοσυκλέτας, είτε στον δρόμο είτε στην πίστα.

BOSCH EFI

Ο ηλεκτρονικός εγκέφαλος και το σύστημα ψεκασμού της BOSCH διασφαλίζει τον ακριβή έλεγχο του κινητήρα και την βελτιστοποίηση της ανάφλεξης, για να έχετε κορυφαία οικονομία καυσίμου αλλά και την μέγιστη απόδοση.

Αυλοί και Θάλαμος καύσης

Ο αυλός εισαγωγής και ο θάλαμος καύσης της CFMOTO 300SR είναι σχεδιασμένα για να επιτυγχάνουν την βέλτιστη ανάμιξη του αέρα με το καύσιμο, άρα μέγιστη απόδοση με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση.

DOHC

Ο κινητήρας της 300SR έχει δύο εκκεντροφόρους επί κεφαλής, που οδηγούν απευθείας τις βαλβίδες, ελαχιστοποιώντας την αδράνεια των κινούμενων μηχανικών μερών, πράγμα που εξασφαλίζει την ευστροφία του κινητήρα και την άμεση απόκρισή του στις εντολές του αναβάτη.

Dual-Coated Piston

Τα πιστόνια έχουν δύο διαφορετικές επικαλύψεις. Στην φούστα για να μειώνει την τριβή βελτιώνοντας την απόδοση, και στην κεφαλή του εμβόλου θερμομονωτική που βελτιώνει την απόδοση της καύσης και μειώνει την κατανάλωση.

Κυλινδροκεφαλή

Η κυλινδροκεφαλή έχει σχεδιαστεί με εξειδικευμένη τεχνολογία μείωσης του θορύβου, ώστε να έχει μειωμένους κραδασμούς από την καδένα των εκκεντροφόρων, με αποτέλεσμα πιο ήσυχη και αποδοτική λειτουργία του κινητήρα.

Άξονας εξισορρόπησης

Ο κινητήρας της 300SR είναι εφοδιασμένος με ενσωματωμένο άξονα εξισορρόπησης, που χαρίζει περισσότερο στροφάρισμα, ομαλότερη λειτουργία και λιγότερους κραδασμούς. Καλύτερη άνεση και υψηλότερη απόδοση.

Φρένα

Τα πανίσχυρα φρένα της 300SR σας επιτρέπoυν να παίξετε δυνατά και να φρενάρετε δυνατότερα. Τα φρένα έχουν τετραπίστονες δαγκάνες με 4 αντικρυστά έμβολα και δίσκο των 292mm εμπρός, και μονοπίστονη πλευστή πίσω με δίσκο 220mm. To σύστημα πέδησης της 300SR είναι πανέτοιμο να ανταπεξέλθει όχι μόνο στις καθημερινές προκλήσεις, αλλά και στις αυξημένες απαιτήσεις της οδήγησης στην πίστα, προσφέροντας άμεση απόκρισης, σταθερή απόδοση και πολύ καλή αίσθηση. Επίσης είναι έτοιμο να του προσαρμόσετε δίσκους διαφόρων μεγέθους, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

CONTINENTAL ABS

Σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος ανάγκης, το έξυπνο ABS της Continental εκμηδενίζει την πιθανότητα μπλοκαρίσματος των τροχών, και βοηθάει να διατηρηθεί ο έλεγχος της μοτοσυκλέτας, αυξάνοντας το επίπεδο ασφάλειας.

TFT πίνακας οργάνων

Ο ολοκαίνουργιος πίνακας οργάνων αποτελείται από μια έγχρωμη οθόνη TFT που ρυθμίζει αυτόματα την φωτεινότητα της ανάλογα με τoν φωτισμό του περιβάλλοντος. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δυο προγράμματα απεικόνισης (Sport και Eco), που παρουσιάζουν με διαφορετικά γραφικά ένα πολύ μεγάλο πλήθος πληροφοριών, από τις στροφές του κινητήρα, την ταχύτητα κίνησης και την επιλεγμένη σχέση, μέχρι και πληροφορίες από το συνδεδεμένο κινητό τηλέφωνο. 

Έλεγχος

 • Ελαφρύ άκαμπτο πλαίσιο
 • Εμπρός ανάρτηση με Ανεστραμμένο Πιρούνι 37mm (UpsideDown)
 • Πίσω ψαλίδι με ένα κεντρικά τοποθετημένο αμορτισέρ/ελατήριο
 • Πλήμνες τροχών χαμηλού βάρους και υψηλής ακρίβειας
 • Ελαστικά υψηλής απόδοσης της CST
 • Ελαχιστοποιημένες μη φερόμενες μάζες, που εξασφαλίζουν ακρίβεια κατά τις στροφές, το φρενάρισμα και την επιτάχυνση.

Αξεσουάρ

Make it your own toy

H CFMOTO θα διαθέτει και μια σειρά αξεσουάρ για την 300SR, για να καλύψει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των αναβατών. Τα Kit θα είναι σταδιακά διαθέσιμα, και μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνουν: Αναβαθμισμένες μανέτες, προστετευτικά για τις μανέτες, ενισχυμένα πατάκια κ.α.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 11:47

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
 • twitter
 • facebook icon
 • instagram
 • youtube
 • Google News icon