.
Κατηγορία Can-Am
Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 10:07

Can-Am – Η επιστροφή στις μοτοσυκλέτες είναι γεγονός και θα είναι ηλεκτροκίνητη

Ένα νέο teaser video από την εταιρεία ανανεώνει το ραντεβού της με τους πελάτες της, για τις δύο νέες ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες που ετοιμάζει σε συνεργασία με την Rotax.

Η αμερικανική Can-Am, που κατασκευάζει μεταξύ άλλων και τα πασίγνωστα τρίτροχα οχήματα της, θα κάνει επιστροφή στον χώρο της μοτοσυκλέτας και μάλιστα... ηλεκτρική! Η εταιρεία δημοσίευσε ένα teaser video, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, προετοιμάζοντας μας περισσότερο για τις δύο νέες μοτοσυκλέτες της: Origin και Pulse.

Από τα δύο νέα μοντέλα, η Origin θα είναι ένα ηλεκτροκίνητο Adventure δίκυκλο, με ακτινωτούς τροχούς 21 και 18 ιντσών, παρακαλώ και με μία μοντέρνα σχεδίαση που «παίζει» με τις τετραγωνισμένες επιφάνειες, τα πλούσια γραφικά και θυμίζει σε ένα βαθμό, θα λέγαμε, την... Pan America της Harley-Davidson. Η μοτοσυκλέτα με το όνομα Pulse, από την άλλη, θα είναι ένα μοντέλο δρόμου-πόλης, μικρότερο σε μέγεθος και διαφορετικό στα απαραίτητα σημεία από το Origin, ώστε να εξυπηρετεί τον ρόλο του.

Και οι δύο μοτοσυκλέτες θα έχουν στην «καρδιά» τους την νέα τεχνολογία της Rotax, ονόματι E-Power, για την οποία όμως η Can-Am δεν ανακοινώνει νούμερα, αλλά... μένει στα λόγια: Δηλαδή, ότι θα είναι ένας ηλεκτροκινητήρας που θα μπορεί να προσφέρει «ταχύτητες αυτοκινητόδρομου με μπόλικη ισχύ και ροπή». ΟΚ, ναι, ευχαριστούμε πολύ! Πέρα από τους αστεϊσμούς, όμως, η εταιρεία έχει σκοπό να αποκαλύψει περισσότερα του χρόνου, με τα Origin και Pulse να παρουσιάζονται ίσως ως μοντέλα 2025.

Και τα δύο μοντέλα, φυσικά, θα έχουν τεχνολογίες απαραίτητες για το σήμερα, όπως την οθόνη TFT και τα πλήρως LED φωτιστικά σώματα, ενώ μέχρι τώρα τουλάχιστον γίνεται γνωστό, ότι η επαναφόρτιση τους θα γίνεται με φορτιστή τύπου 2.  H Can-Am έχει ανοίξει και μία ειδική ειστοσελίδα για τα δύο μοντέλα, από την οποία μπορείτε να μαθαίνετε περισσότερες πληροφορίες για την ανάπτυξη τους - δείτε την εδώ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 10:50

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon