.
Κατηγορία Brixton
Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 12:16

Brixton Glanville 250 & Saxby 250 – Intermot 2018

Eπέκταση στο τέταρτο του λίτρου

Οι απαραίτητες “συστάσεις” με την Brixrton, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στην EICMA το 2015,  έγιναν με μοντέλα 125 κ.εκ. σε διάφορες εκδόσεις. Μετά από τρία χρόνια και έχοντας εδραιωθεί στην αγορά ως κατασκευάστρια προσιτών, οικονομικών και όμορφων νεορετρό μοντέλων, η Brixton κάνει το επόμενο βήμα παρουσιάζοντας δύο μοτοσυκλέτες στα 250 κ.εκ.

Το έδαφος είχε προετοιμαστεί από πέρυσι, με ένα concept στα 250 κ.εκ. που είδαμε στην EICMA και φέτος, πρόκειται να παρουσιαστούν δύο μοντέλα με 250άρηδες κινητήρες. Πρόκειται για τα Glanville και Saxby. To Glanville, είναι λοιπόν η μοτοσυκλέτα που παρουσιάστηκε το 2017 στο Μιλάνο ως concept και πλέον παίρνει το “πράσινο φως” για την παραγωγής της.  

BRIXTON1
Saxby 250

To Saxby, είναι ουσιαστικά ένα BX 125 στα 250 κ.εκ., με την έννοια ότι η μεγαλύτερη σε κυβισμό έκδοση, διατηρεί παρόμοια σχεδίαση.

BRIXTON2
Glanville 250

Ο κινητήρας και στα δύο μοντέλα είναι προφανώς ο ίδιος, πρόκειται για μια μονοκύλινδρη αερόψυκτη μονάδα 249 κ.εκ. τροφοδοτούμενη με ψεκασμό, η οποία αποδίδει (ονομαστικά) 17,6 ίππους στις 7.500 σ.α.λ. Όπως στα 125άρια της Βrixton, έτσι και εδώ, η βάση για την σχεδίαση του κινητήρα είναι ιαπωνικά σχέδια, μάλλον πρόκειται ουσιαστικά για το μοτέρ των Suzuki GN 250.

Παρά όμως την εμφανέσταστη ρετρό αύρα, οι δύο νέες μοτοσυκλέτες ενσωματώνουν σύγχρονα στοιχεία, όπως ο ψεκασμός, τα LED φώτα μπροστά και πίσω καθώς και το ABS.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 12:16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Brixton Felsberg 125 X Brixton Motorcycles - Δύο νέα μοντέλα 250cc »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon