.
Κατηγορία BMW
Τετάρτη, 08 Απριλίου 2015 15:22

BMW Scrambler 2016

 

Βασισμένο στο NineT!

 

Η επόμενη χρονιά θα φέρει άλλο ένα μοντέλο από την BMW η οποία μετά την επιτυχία του NineT, ετοιμάζεται να παρουσιάσει το Scrambler. Το νέο μοντέλο θα βασιστεί πάνω στο R nineT και με προσεχτική ματιά, θα δούμε ότι διαφοροποιείται σε συγκεκριμένα σημεία. Ο κινητήρας που έγινε διάσημος περισσότερο στο R 1200GS έως και το 2012 θα χρησιμοποιείται και πάλι, με χωρητικότητα 1170 κυβικών εκατοστών και απόδοσης 110 ίππων και 11,9 χιλιογραμμόμετρων ροπής.
Το βάρος της μοτοσυκλέτας θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα, κοντά στα 222 κιλά, ενώ η BMW Motorrad με αυτό το μοντέλο σκοπεύει προφανώς να χτυπήσει την αγορά του Ducati Scrambler.
Για να το πετύχει αυτό, θα πρέπει η τιμή να είναι αρκετά μειωμένη από τα 16.200euro που κοστίζει στην χώρα μας το R NineT, και η μείωση θα πρέπει να γίνει από τον εξοπλισμό.
Τα φρένα θα είναι ακτινικής τοποθέτησης αλλά χαμηλότερων προδιαγραφών από του NineT, ενώ η εξάτμιση θα παραμείνει ίδια, διπλή, τοποθετημένη στην αριστερή πλευρά.
Αναμένεται να χρησιμοποιεί ελαστικά διπλής χρήσης, διαφορετικό ρεζερβουάρ και πίσω τμήμα, ενώ η ανάρτηση θα αποτελείται από ανεστραμμένο μπροστινό.
Το NineT από μόνο του είναι μία εκπληκτική μοτοσυκλέτα για customization, ωστόσο μία πιο φτηνή εκδοχή του, όπως η εικονιζόμενη από Γάλλους βελτιωτές, θα ήταν ότι πρέπει για να αποτελεί το entry level της BMW σε αυτή την κατηγορία. Αν και η τιμή πέσει κάτω από τα 13.000euro, αναμένεται να σημειώσει επιτυχία.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « BMW Urban Racer Concept BMW K 1600 Bagger 2016 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon