.
Κατηγορία BMW
Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 16:16

BMW R 12 / R 12 nineT 2024 – Το τελευταίο teaser πριν την επίσημη αποκάλυψη

Νέα μοντέλα της BMW που θα έρθουν αύριο, Πέμπτη 23 Νοεμβρίου.

Η BMW, στα πλαίσια της νέας της στρατηγικής να απέχει από τις διεθνείς φυσικές εκθέσεις, παρουσιάζοντας τα μοντέλα της ανεξάρτητα και όπως αυτή θέλει, ετοιμάζει ένα ακόμα ντεμπούτο. Μέσω μίας… ευρηματικής καμπάνιας στα social media, μας προετοιμάζει για την παρουσίαση των νέων R 12 και R 12 nineT 2024, που θα έρθουν αύριο.

Οι πληροφορίες για την νέα BMW R 12 κυκλοφορούν εδώ και περίπου 18 μήνες, ξεκινώντας από το πατεντάρισμα της ονομασίας από την εταιρεία, αλλά και σταδιακές διαρροές/αποκαλύψεις στοιχείων. Το R 12 μοντέλο, αναμένεται να είναι ένα μικρότερο Heritage Cruiser, στο πνεύμα της R 18, πιθανότατα με τον «παλαιότερο», αεροελαιόψυκτο Boxer κινητήρα των 1.170 κ.εκ., (τον γνωρίζαμε και από την R 1200 GS), ο οποίος θα αποδίδει ισχύ της τάξης των 95 ίππων, με το βλέμμα και στην δυνατότητα περιορισμού της στους 47,6 ίππους, για συμβατότητα με το δίπλωμα Α2. Η ροπή θα είναι της τάξης των 11,2 kgm , ενώ το R 12 θα ζυγίζει 229 κιλά έτοιμο για οδήγηση (πλήρες υγρών, δηλαδή).

Για την R 12 NineT, που θα παρουσιαστεί επίσης αύριο, θα δούμε τι ακριβώς θα δούμε την στιγμή εκείνη, αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι έχουμε δει ήδη ένα preview της μοτοσυκλέτας, από τον Μάιο. Περισσότερα, θα μάθουμε… όλοι μαζί, αύριο, στις 6.00 το απόγευμα.

Δείτε παρακάτω, το εν λόγω teaser. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 16:21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon