.
Κατηγορία BMW
Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014 12:59

BMW K 1600GT "Krugger Nurbs"

 

Εφιάλτης στο δρόμο… γενικά!

 

Ο Fred Bertrand έχει το παρατσούκλι Krugger είναι ένας ανεξάρτητος κατασκευαστής που δανείζεται μοντέλα γνωστών εταιριών στα οποία αλλάζει τα πάντα, και συμμετέχει σε αντίστοιχους αγώνες customize, όπως το πρωτάθλημα amd, στο οποίο μάλιστα και κέρδισε τον αντίστοιχο τίτλο το 2011.

Το νέο του μοντέλο είναι βασισμένο σε μία BMW K 1600GT και πρόκειται για μία παράξενη όσο και πρωτότυπη μετάλλαξη, τόσο σύγχρονη που θα μπορούσαμε να πούμε ότι βασίζεται σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας.
Έχει διατηρήσει από την BMW K 1600GT τα ηλεκτρονικά συστήματα, το ABS, το Traction Control την ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση, ενώ έχει προσαρμόσει στο νέο σχήμα, τους προβολείς LED που χρησιμοποιούσε η μοτοσυκλέτα αρχικά. Και φυσικά τον εξακύλινδρο εν σειρά κινητήρα απόδοσης 160 ίππων, ο οποίος έχει μείνει απαράλλαχτος. Η μοτοσυκλέτα διαθέτει δύο ρεζερβουάρ καυσίμου, το ένα κάτω από την σέλα, το άλλο πίσω στην ουρά. Το πλαίσιο είναι νέο, μακρύ και χαμηλό, με νέο ψαλίδι, ενώ διατηρείται η ανάρτηση Duolever μπροστά. Η νέα μοτοσυκλέτα χρησιμοποιεί τροχούς 21 ιντσών μπροστά και 20 πίσω, με φρένα της Beringer με 6πίστονες δαγκάνες μπροστά, και τετραπίστονη πίσω, ενώ οι τρόμπες, είναι ακτινικής στήριξης της ίδιας εταιρίας.
Οι απαλές γραμμές και η ελεύθερη σχεδίαση της μοτοσυκλέτας του Krugger που ονομάζεται Nurbs – συντομογραφία της πίστας του Nurburgring; - περιλαμβάνει ατσάλι, αλουμίνιο, ποιοτική βαφή και φυσικά την υπογραφή του σχεδιαστή, σε κάθε τμήμα.
Μία μοναδική custom που θα μπορούσε να εμπνεύσει ακόμη και για μετατροπές παλαιών μοτοσυκλετών με στόχο τον εντυπωσιασμό ακόμη και στο μέλλον.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « BMW C 600 Sport – C 650 GT – 2015 BMW S 1000XR 2015 - Η νέα adventure! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon