.
Κατηγορία BMW
Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 09:39

BMW R 1300 GS - Ακόμα μια πρόταση για το πως θα είναι

Πόσο φημολογία για το νέο GS αντέχετε;

Αναμφίβολα, το νέο BMW R 1300 GS και όλη η φημολογία που το συνοδεύει, είναι αναμφίβολα το πιο καυτό θέμα της επικαιρότητας στην μοτοσυκλέτα, τον τελευταίο καιρό. Οι ειδήσεις δίνουν και παίρνουν: Από φευγαλέες κατασκοπευτικές λήψεις, σε πιο καλές κατασκοπευτικές λήψεις, σε βίντεο στα οποία ακούγεται ο ήχος, σε καλλιτεχνικές απεικονίσεις και... δεν συμμαζεύεται.

Στο παρόν άρθρο, ρίχνουμε μια ματιά σε μια ακόμα απεικόνιση της R 1300 GS, όπως εμφανίστηκε σε δισέλιδο γαλλόφωνο περιοδικό ή προσπέκτους, εν γένει έντυπο, και ευρέθη στον αχανή χώρο του διαδικτύου. Ο illustrator που ασχολήθηκε με τις εικόνες έχει πιάσει το... νόημα, προσδίδοντας στην απεικόνιση της μοτοσυκλέτας, τα απαραίτητα στοιχεία τόνωσης στον οπτικό όγκο και στην λεπτομέρεια.

Ο κινητήρας, ο οποίος φαίνεται στο προσκήνιο, φαίνεται ακόμα μεγαλύτερος (εννοείται) από αυτόν τον R 1250 GS, με ασημί καπάκια στις κεφαλές, ενώ η διάταξη των μηχανικών μερών είναι όμοια με το τελευταίο. Στο εμπρός μέρος, το ρύγχος φαίνεται ακόμα μεγαλύτερο, ενώ η περιοχή του ρεζερβουάρ και των πλαϊνών πλαστικών εκμπέμπει μια δυναμικότητα που επιβάλλεται, για το μυώδες Adventure. Προς τα πίσω, τα πράγματα είναι απλούστερα, αξίζει να σημειώσουμε φυσικά ότι ο σχεδιαστής, εδώ, επέλεξε να ακολουθήσει την φιλοσοφία του GS Rallye, με την μονοκόμματη και μικρότερη σέλα, σε διχρωμία.

Σταδιακά, λοιπόν, όσο πλησιάζουμε στην επίσημη παρουσίαση του GS τον Σεπτέμβρη, κρατάμε την φαντασία μας ενεργοποιημένη...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 09:44

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon