.
Κατηγορία BMW
Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 16:35

BMW R 1300 GS 2022 - Οι πρώτες spy pics

Το ιταλικό site Moto.it ανέβασε τις πρώτες «κατασκοπικές» φωτογραφίες ενός μοντέλου που οι Ιταλοί αναφέρουν πως πρόκειται για τον αντικαταστάτη του R 1250 GS για το 2022, ονόματι R 1300 GS.

Πρώτα απ’ όλα, η βασική αρχιτεκτονική του GS δεν δείχνει να αλλάζει, με Telelever και Paralever να παραμένουν στις επάλξεις, όπως παραμένει και ο boxer κινητήρας.

Ο αριθμός 1300 είναι αυθαίρετος, με τους Ιταλούς να μαντεύουν -ή να έχουν πληροφορίες εκ των έσω- πως ο κυβισμός του νέου μεγάλου GS θα είναι μεγαλύτερος από τα 1.254 κ.εκ. του υπάρχοντος, πιθανότατα κοντά στα 1.300 κ.εκ.

Το τελικό της εξάτμισης δείχνει μικρότερο από πριν, νέα είναι τα πλαστικά, και το ρύγχος είναι διαφορετικό, με περίεργο προβολέα που ίσως να αλλάξει, ή να συμπληρωθεί με κάποιο δεύτερο φωτιστικό σώμα, στην μορφή παραγωγής.

Το ψυγείο δείχνει μεγαλύτερο, και σε συνάρτηση με τις πληροφορίες για αυξημένο κυβισμό, η ιπποδύναμη προβλέπεται να αυξηθεί, φτάνοντας τους 140-150 hp, με ακόμα πιο γεμάτη καμπύλη στις χαμηλές και μεσαίες στροφές. Θα δούμε άραγε το νέο μεγάλο GS με σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων;

Το σημαντικότερο όμως εύρημα στις «κατασκοπικές» φωτογραφίες μοιάζει να είναι το ύψος των αναρτήσεων που δείχνει να αλλάζει από τη μια στην άλλη φωτογραφία.

Θα έχει το νέο GS σύστημα με το οποίο ο αναβάτης θα χαμηλώνει δραστικά τις αναρτήσεις για συγκεκριμένες συνθήκες (πχ. στην εκκίνηση), όπως στο νέο Harley-Davidson Pan America;!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 16:52

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon