.
Κατηγορία BMW
Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020 09:46

BMW Transcontinental - Επερχόμενη ‘διηπειρωτική’ έκδοση

Τον Μάρτιο του 2020 στο διαδίκτυο είχαν κάνει την εμφάνιση του πατέντες για το R18 Cruiser, όσο και για μια ακόμη bagger μοτοσυκλέτας της BMW, αλλά με φέρινγκ. Τώρα, η κατοχύρωση του ονόματος Transcontinental από τους Βαυαρούς, δείχνει να ολοκληρώνει όμορφα την εικόνα.

Σε σύγκριση με τα υπόλοιπα R18, το bagger έχει σημαντικές διαφορές. Διαφορετική είναι η γωνία κάστερ, κάτι που πιθανώς να μεταφράζεται σε διαφορές στο πλαίσιο, ενώ το κοστούμι είναι εντελώς νέο.

Στο τιμόνι βρίσκουμε ένα μεγάλο φέρινγκ, που θυμίζει το γνωστό Batwing φέρινγκ της Harley-Davidson, το ρεζερβουάρ είναι μεγαλύτερο, τα φτερά μακρύτερα, η σέλα είναι νέα, ενώ στο πίσω μέρος έχουμε 2 σκληρές βαλίτσες.

Οι εξατμίσεις προέρχονται από το R18 Classic, ενώ το συγκεκριμένο φέρινγκ επιτρέπει τη χρήση μεγαλύτερων οργάνων, στο στιλ των ανάλογων H-D και Indian, με 4 ρολόγια και μια τεράστια TFT έγχρωμη οθόνη -πιθανότατα η νέα 10άρα της Bosch!

Πηγές αναφέρουν πως η μοτοσυκλέτα θα έρχεται κομπλέ με ραντάρ και σύστημα Adaptive Cruise Control από τη Bosch, στα πρότυπα της R 1250 RT του 2021.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon