.
Κατηγορία BMW
Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 12:50

BMW Motorrad - Spy Shots, τα νέα G310GS & G310R σε δοκιμές!

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των δύο “μικρών” εκδόσεων στην γκάμα την BMW, “συνέλαβε” ο φωτογραφικός φακός.

Οι δύο μοτοσυκλέτες δοκιμάζονται στους δρόμους της Ινδίας, αφού η κατασκευή τους όπως είναι γνωστό, αποτελεί καρπό της συνεργασίας των βαυαρών, με την TVS. Εκ πρώτης, δεν φαίνονται εκτεταμένες αλλαγές στα δύο μοντέλα, που διατηρούν σε μεγάλο βαθμό την σχεδιαστική τους φόρμα.

Ένα σημείο όπου θα γίνουν σίγουρα επεμβάσεις είναι ο κινητήρας, προκειμένου αυτός να συμμορφωθεί με τις Euro 5 προδιαγραφές, που θα ισχύσουν από τον Ιανουάριο το 2021 και για τα μοντέλα που βρίσκονται ήδη στην παραγωγή.

Αυτά που οπτικά επιβεβαιώνεται ότι έχουν αλλάξει είναι τα εξής: Ελαφρώς διαφοροποιημένη σχεδίαση ειδικά στην περιοχή του ρεζερβουάρ, νέοι LED προβολείς και νέο –κοινό και στις δύο εκδόσεις- ψυγείο.

Το πότε ακριβώς θα παρουσιαστούν επισήμως οι δύο αυτές νέες εκδόσεις δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ωστόσο μια ασφαλής εκτίμηση είναι ότι αυτό θα συμβεί το φθινόπωρο.

Πηγή: More Bikes 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 13:45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon