Κατηγορία BMW
Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 13:57

Έρχεται το BMW C 400 GT

Η Αμερικανική Υπηρεσία Περιβάλλοντος πρόλαβε τη BMW

Πέρυσι στο Μιλάνο η BMW παρουσίασε την επέκταση της πλατφόρμας σκούτερ της προς τα κάτω με το C 400 X, το οποίο ουσιαστικά κλωνοποιεί τα χαρακτηριστικά της σειράς C 650 σε ένα σκούτερ με μονοκύλινδρο κινητήρα 350 cc.

Στις Η.Π.Α. ωστόσο, η BMW έπρεπε να καταθέσει στην EPA (Environmental Protection Agency) την απαραίτητη χαρτούρα για τις πιστοποιήσεις των μοντέλων του 2019, κάτι που έβγαλε με το καλημέρα λαυράκι. Εκεί, μαζί με το C 400 X, οι Γερμανοί συμπεριέλαβαν και ένα C 400 GT, για το οποίο ωστόσο ουδείς γνωρίζει κάτι.

BMW C400 Sport 7

Υπήρξαν οι σχετικές φήμες με διαρροές σχεδίων, αλλά τίποτε το ξεκάθαρο – τουλάχιστον όχι τόσο σαφές, όσο το τελευταίο αυτό νέο που δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες και αμφισβητήσεις.

Από κει και πέρα, ό,τι και να πούμε για το GT θα είναι ένα μείγμα φαντασίας φιλτραρισμένης μέσω της λογικής, οπότε βασιζόμαστε στο παράδειγμα των C650 Sport και GT, όπου έχουμε μια κοινή πλατφόρμα και διαφορές εστιασμένες στα εξωτερικά χαρακτηριστικά του σκούτερ.

Προφανώς λοιπόν πρέπει μάλλον να περιμένουμε κάτι ανάλογο και στην περίπτωση του 400, με τη λογική να λέει πως η επίσημη εμφάνισή του θα γίνει τον Οκτώβρη στην Κολωνία και την Intermot 2018.

P90196899 highRes bmw c 650 sport und
C 650 Sport (αριστερά) & C 650 GT (δεξιά)

Φωτογραφίες

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 14:03

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT