.
Κατηγορία BMW
Τρίτη, 29 Μαϊος 2018 16:59

BMW G310RR - Μήπως το δούμε ως TVS στην Eυρώπη;

 

Αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην παρουσίαση του

Όλα είναι έτοιμα και… στρωμένα για την BMW. Το TVS Apache RR 310 κυκλοφορεί ήδη στην ινδική αγορά και η κατηγορία των Sport 300 φαίνεται πως ήρθε για να μείνει. Τι συμβαίνει λοιπόν και δεν έχει ακόμη παρουσιαστεί η μοτοσυκλέτα στην Ευρώπη, με το έμβλημα της BMW στο ρεζερβουάρ της;

Το ερώτημα γίνεται πιο επίμονο, αν αναλογιστεί κανείς, ότι το μόνο που χρειάζεται από πλευράς BMW, είναι η επανασχεδίαση του fairing, όλη η υπόλοιπη μοτοσυκλέτα της TVS, βασίζεται στον κινητήρα και το πλαίσιο του G310R.

Τι συμβαίνει λοιπόν; Κατά πάσα πιθανότητα, πρόκειται περί συμφωνιών, μεταξύ της TVS και της BMW. Υπενθυμίζουμε, ότι το G310R κυκλοφορεί κανονικά στην Ινδία, ως BMW, με την TVS να μην έχει παρουσιάσει κάτι ανταγωνιστικό σε αυτή την πολύ δημοφιλή κατηγορία.

Ίσως λοιπόν να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο και με το Apache RR310, να έχει συμφωνηθεί ότι η BMW δεν θα παρουσιάσει ανταγωνιστικό μοντέλο ή ότι θα το πράξει αυτό, μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Μπορεί ακόμα, να δούμε και την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα ως TVS στην Ευρώπη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κατηγορία είναι πολύ… hot τον τελευταίο καιρό και η BMW, είτε άμεσα, είτε έμμεσα, δεν μπορεί να μην έχει παρουσία σε αυτή.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Μαϊος 2018 21:19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon