.
Κατηγορία BMW
Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 11:57

Νέο BMW S 1000 RR 2018 – Πολλές αλλαγές!

 

Εντοπίστηκε να δοκιμάζεται

 

Μια κατασκοπική φωτογραφία που δημοσίευσε το γερμανικό περιοδικό motorrad, απεικονίζει το νέο S 1000 RR της BMW σε διαδικασία δοκιμών. Οι αλλαγές σε αυτό φαίνονται πολλές, οπότε μάλλον πρόκειται για μια μεγάλης έκτασης και μεγέθους ανανέωση, προκειμένου το superbike των Bαυαρών, να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό.

Πρώτα απ΄όλα φαίνεται να έχει αλλάξει το body work και να έχει υιοθετηθεί μια νέα σχεδιαστική γραμμή. Νέο είναι και το ψαλίδι ενώ διαφοροποιημένο σε σχέση με την υπάρχουσα έκδοση είναι και το πλαίσιο. Επίσης, τα καπάκια και τα μέρη του κινητήρα που είναι εμφανή, παρουσιάζονται και αυτά αλλαγμένα, γεγονός που αποτελεί μια βάσιμη ένδειξη και για αλλαγές στο εσωτερικό του μοτέρ.

H μοτοσυκλέτα φαίνεται πως βρίσκεται στο τελικό στάδιο των δοκιμών, οπότε η επίσημη παρουσίαση της σε κάποια από  τις δύο μεγάλες φθινοπωρινές εκθέσεις είναι πάρα πολύ πιθανή.  

Μέχρι τότε… υπομονή!    

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 11:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΒMW C 650 GT & C 650 Sport 2018 BMW HP4 Race – Τρελές απαιτήσεις service »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon