.
Κατηγορία Beta
Πέμπτη, 28 Μαϊος 2020 14:06

Beta RR 2021 – Οι Κόκκινες Enduro της νέας χρονιάς

Η κολεξιόν του 2021 για τη Betamotor άνοιξε με την παρουσίαση των XTrainer 250 και 300 και τώρα ολοκληρώνεται με την κορυφαία γκάμα enduro.

Το 2019 ήταν μια σπουδαία χρονιά για τη Beta καθώς είδε δύο αναβάτες της να πρωταγωνιστούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα: ο Steve Holcombe κατέκτησε ξανά την κατηγορία του, E3, ενώ ο Brad Freeman ήταν ο αδιαφιλοκίνητος πρωταγωνιστής της σεζόν κατακτώντας τον τίτλο της Enduro GP.

Αναμένοντας την ενδεχόμενη επανέναρξη του παγκοσμίου EnduroGP για το 2020, η Beta παρουσιάζει σταδιακά τα μοντέλα της για το 2021. Ήδη έχουμε δει τις “ερασιτεχνικές” νέες εκδόσεις XTrainer 250/300 με τα φρέσκα μπλε γραφικά, ωστόσο το κυρίως μενού προφανώς και θα εστιάζει στην κορυφαία γκάμα enduro της Ιταλικής εταιρείας, τα RR.

Η Beta ετοιμάζεται για το επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα με μια σειρά μοντέλων που ανανεώθηκαν με μια σειρά στοχευμένων βελτιώσεων. Αυτές περιλαμβάνουν:

- Ανανεωμένο πλαίσιο και υποπλαίσιο, με ενισχύσεις στην περιοχή του λαιμού και σε επιλεγμένα σημεία για αυξημένη αντοχή και βελτιωμένη αίσθηση
- Νέες εδράσεις πλαϊνών πλαστικών, για ευκολότερη εγκατάσταση
- Βελτιωμένη σέλα, τόσο στη βάση της όσο και στο αφρώδες
- Βελτιώσεις στο φιλτροκούτι, για καλύτερη στεγανοποίηση και με νέο, πρακτικότερο πλαϊνό καπάκι
- Νέο ηλεκτρικό σύστημα, για καλύτερη απόδοση φόρτισης
- Βελτιώσεις στα εσωτερικά εξαρτήματα του ZF πιρουνιού, για καλύτερη ροή στην οδήγησης και αυξημένη αξιοπιστία
- Νέες ρυθμίσεις στο αμορτισέρ, για βελτιωμένη πρόσφυση
- Νέο φωτεινό κόκκινο χρώμα και γραφικά

Η σειρά των enduro RR για το 2021 περιλαμβάνει τα εξής μοντέλα:

>>> 2Τ

RR 125

Το μικρότερο μοντέλο της οικογένειας, ελαφρύτερο και πιο ευκολοδήγητο, είναι κατάλληλο για νεαρούς που προέρχονται από μικρότερες κατηγορίες, αλλά και για εμπειρότερους αναβάτες που ζητούν μια διασκεδαστική μοτοσυκλέτα για το χώμα.

RR 200

Με πλαίσιο και κινητήρα που βασίζονται στο 125, το 200 προτείνει τον συνδυασμό εκπληκτικά μικρού βάρους και άριστης οδηγικής συμπεριφοράς με σαφώς περισσότερη ισχύ και ροπή. Με ψεκασμό λαδιού και μίζα, το πακέτο είναι ιδανικό για τους φίλους του enduro.

RR 250

Ιδανικό για όσους ζητούν μια φιλικότερη δίχρονη μοτοσυκλέτα με κάπως λιγότερη δύναμη και ροπή από τα κορυφαία μοντέλα της γκάμας, προσφέροντας εξαιρετικά χαρακτηριστικά οδήγησης.

RR300

Για όσους εκτιμούν τον μεγάλο κινητήρα με την άφθονη ροπή σε οποιαδήποτε ταχύτητα. Κατάλληλο για όσους προτιμούν μακρύ γρανάζωμα.

>>> 4Τ

RR 350

Το φιλικό μοντέλο της τετράχρονης γκάμας, προτιμά να στροφάρει ψηλά διατηρώντας γραμμικότατη απόδοση.

RR 390

Εξαιρετική σχέση οδηγησιμότητας-δύναμης, με κορυφαίο χαρακτηριστικό του την κορυφαία πρόσφυση.

RR 430

Κινητήρας υψηλής απόδοσης που αποδίδει καλύτερα όταν ο αναβάτης εξερευνά το μακρύ γρανάζωμα και απολαμβάνει την γεμάτη ροπή.

RR 480

Αυτή η μοτοσυκλέτα είναι στο στοιχείο της σε ανοικτές εκτάσεις. Με παρόμοια χαρακτηριστικά όπως το 430, προσφέρει ακόμη περισσότερη ροπή και δύναμη και προορίζεται για έμπειρους και καλογυμνασμένους αναβάτες.

Η νέα γκάμα Beta RR 2021 θα είναι διαθέσιμη από τον Ιούνιο 2020.

The Fuoristrada Co – Betamotor.gr

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon