.
Κατηγορία Bajaj
Δευτέρα, 09 Αυγούστου 2021 14:41

Με κοινό παρανομαστή το ασημί, το Bajaj 250 προσθέτει τρεις νέους χρωματισμούς στις διαθέσιμες επιλογές του

Η Bajaj προσθέτει τρεις νέους χρωματισμούς στο Bajaj 250, σε μια προσπάθεια να κάνει το σύνολο ακόμα πιο θελκτικό στα μάτια του αγοραστικού κοινού.

Το Bajaj Dominar 250 είναι το μικρό – αλλά καθ’ όλα ικανό – αδερφάκι του μοντέλου με τα 400cc κινητήρα.

Με την ιδιαίτερη εμφάνισή του, το καλοστημένο σύνολο και τον εξαιρετικό value for money χαρακτήρα του, μας κέρδισε στο πρόσφατο test ride που μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Το εργοστάσιο όμως δεν μένει στις δάφνες μιας καλοφτιαγμένης, μικρής μοτοσυκλέτας, αλλά κάνει κινήσεις για να μπορέσει να κερδίσει όσο μεγαλύτερη μερίδα του λέοντος μπορεί στην αγορά.

Έτσι, όπως έγινε γνωστό, σύντομα το Bajaj Dominar 250 θα διατίθεται σε τρεις νέους χρωματισμούς, με βασικό παρανομαστή το ασημί χρώμα.

Θα έχουμε λοιπόν, κόκκινο-ασημι / κίτρινο-ασημί / μαύρο-ασημί.

bajaj-250-2021-ffgs2.jpeg

bajaj-250-2021-ffgs3.jpeg

Το ακόμα πιο θετικό είναι ότι ο κατασκευαστής αποφάσισε να προσφέρει αυτούς τους νέους χρωματισμούς χωρίς να υπάρξει κάποια αύξηση στην τιμή.

Μηχανικά δεν υπάρχει η παραμικρή αλλαγή. Το Bajaj 250 έχει κινητήρα που βασίζεται στο KTM 250 Duke, δηλαδή τον μονοκύλινδρο, υδρόψυκτο των 248.8κ.εκ. που αποδίδει 29 ίππους.

Μπροστά έχει συμβατικό υδραυλικό τηλεσκοπικό πιρούνι 37 χιλιοστών και πίσω μονό αμορτισέρ με ρύθμιση 9 θέσεων. Το πλαίσιό του είναι ατσάλινο και το 6τάχυτο κιβώτιο διαθέτει σύστημα μονόδρομου συμπλέκτη.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του ξεχωρίζουμε τα full-LED φώτα, τη ψηφιακή οθόνη, το ντεπόζιτο των 13lt και την απίστευτα χαμηλή (πραγματική) κατανάλωση των 2.94 λίτρων στα 100 χιλιόμετρα!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Αυγούστου 2021 14:47

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon