.
Κατηγορία Aprilia
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2020 13:32

Aprilia - Ετοιμάζει μοτοσυκλέτες 300-400 κυβικών!

Ο ινδικός ειδικός τύπος αναφέρει πως η Aprilia ετοιμάζει μια νέα γκάμα μοτοσυκλετών στα 300-400 κυβικά εκατοστά, με design από το Noale και παραγωγή στην Ινδία!

Για την ώρα η Aprilia έχει ένα τεράστιο κενό στη γκάμα των μοτοσυκλετών της, καθώς ανάμεσα στα 125 (150 στις ασιατικές αγορές) και στα επερχόμενα 660 κυβικά δεν έχει ούτε ένα μοντέλο, αν εξαιρέσεις το μόνο για χρήση πίστας RS 250 SP!

Από ότι φαίνεται όμως η παραπάνω κατάσταση πρόκειται να αλλάξει, με τους Ιταλούς να συνεργάζονται με την Piaggio Ινδίας, για την παρουσίαση μιας νέας γκάμας που στόχο θα έχει να χτυπήσει τα KTM 390, BMW 310, Kawasaki 300-400, κ.α.

Την είδηση επιβεβαίωσε το μεγάλο αφεντικό της Piaggio Ινδίας, Diego Graffi, κατά την παρουσίαση των νέων Vespa Racing Sixties για την ινδική αγορά.

Οι νέες μοτοσυκλέτες θα σχεδιάζονται στο Noale, με τη συνεργασία της Aprilia Ινδίας, ενώ θα κατασκευάζονται στην Ινδία, ώστε να κρατηθεί το κόστος παραγωγής χαμηλά.

Οι μοτοσυκλέτες πρόκειται να διατεθούν τόσο στην ινδική αγορά, όσο και στην Ασία, ενώ ελπίζουμε να τις δούμε και στην Ευρώπη.

Ο Graffi δήλωσε πως η νέα γκάμα απέχει 2-3 χρόνια από την παραγωγή, ενώ πιστεύουμε πως σε αυτή θα δούμε όπως και στον ανταγωνισμό μια σειρά μοντέλων που θα καλύπτουν τις κατηγορίες των Adventure, Naked και Sport μοτοσυκλετών.

Αν η Aprilia συνεχίσει την τακτική του «διαίρει και βασίλευε», όπως έκανε με τον κινητήρα των 660 (ο μισός του RSV4), τότε πιθανότατα να δούμε μια νέα σειρά μονοκύλινδρων 330, αν και αυτή είναι απλώς μια… υπόθεση του καναπέ.

Λέτε στα επόμενα χρόνια να δούμε RS330, Tuono 330 και Tuareg 330 να έρχονται να προστεθούν στα RS660, Tuono 660 και Tuareg 660;!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon