.
Κατηγορία Aprilia
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 10:22

Aprilia RS660 - Teaser pic και επιβεβαίωση για EICMA 2019

H Aprilia έδωσε στη δημοσιότητα μια σκοτεινή teaser pic, στην οποία αναγράφεται "RS 660 μια νέα εποχή ξεκινά", και στα "χάσταγκ" της φωτογραφίας έχουμε και το EICMA 2019. Αναμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία!

Το νέο μεσαίου κυβισμού sport μοντέλο της Aprilia έχει "πιαστεί" από τον κατασκοπικό φακό αρκετές φορές στις δοκιμές του, ενώ τώρα έρχεται η επίσημη επιβεβαίωση πως θα δούμε τη μοτοσυκλέτα στο σαλόνι του Μιλάνου για το 2019.

Με V2 κινητήρα που προέρχεται από τον V4 του RSV4, και απόδοση που εικάζεται πως θα φτάνει τους 100 ίππους, ξεκινά μια νέα εποχή για την ιταλική εταιρεία, που αναμένεται να φέρει μεγαλύτερο κοινό στις τάξεις της, καθώς και η τιμή του αναμένεται αναλόγως μικρότερη από τα μεγάλα exclusive χιλιάρια του Noale.

Και μην ξεχνάμε πως δίπλα στο RS660 αναμένουμε να δούμε (είτε στην EICMA 2019 είτε αργότερα), τουλάχιστον μια ακόμα μοτοσυκλέτα (Tuono 660) με τον ίδιο κινητήρα, και πιθανότατα κι ένα Adventure μοντέλο -στη θέση της Aprilia θα βγάζαμε πρώτα αυτό στην παραγωγή.

Όσον αφορά στην teaser φωτογραφία, βλέπουμε τη σιλουέτα του RS660, όπου διακρίνονται το κόκκινο μονόσελο (θυμάται κανείς το πρώτο Yamaha YZF R-1 του 1998;!), το λογότυπο RS660 στο πλαινό του φέρινγκ αλλά και στην ουρά, ένα κτηνώδες αλουμινένιο ψαλίδι, πίσω αμορτισέρ δίχως μοχλικό, DRL LED φώτα, και... αρκετό κενό κάτω από το ρεζερβουάρ. Η μοτοσυκλέτα αναμένεται να είναι εξαιρετικά ελαφριά, και σε συνδυασμό με τη δύναμη του κινητήρα, θα αποτελέσει ένα άκρως ενδιαφέρον σύνολο, όσον αφορά στην οδήγηση του.

Λίγες μέρες υπομονή ακόμα, και θα τα δούμε όλα στην EICMA.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon