Κατηγορία Aprilia
Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 11:56

Aprilia Tuono 125 2017: Η γκομενοπαγίδα - Video

 

Με χιούμορ και ιταλική αισθητική

 

Άκομψος, πολιτικά μη ορθώς, σεξιστικός, αμφιβόλου αισθητικής... μιλάμε για τον τίτλο "γκομενοπαγίδα" του άρθρου, και όχι για το Aprilia Tuono 125. Ναι απαντάμε σε όλες τις κατηγορίες, και να μας συμπαθάτε, όμως... πώς να περιγράψουμε καλύτερα το νόημα που θέλει να περάσει το συγκεκριμένο προωθητικό βίντεο; 

Το νέο Aprilia Tuono 125 είναι πράγματι πανέμορφο, δανειζόμενο πολλά από τα αισθητικά στοιχεία του μεγάλου Streetfighter αδελφού του.

Στο βίντεο βλέπουμε το Tuono να λειτουργεί ως παγίδα για τις όμορφες συμμαθήτριες του πρωταγωνιστή, οι οποίες κολλάνε πάνω του σαν τις μύγες πάνω σε μυγοπαγίδα.

Και στο καπάκι σκάει και ο Aleix Espargaro με το μεγάλο Tuono, κλείνοντας συνωμοτικά το μάτι στον πιτσιρικά...

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 12:00

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube