.
Κατηγορία AJP
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 19:12

AJP SPR 250 Enduro - Για ποιοτική και προσιτή Off Road οδήγηση

Βιώστε την μοναδική εμπειρία της εξερεύνησης με την SPR 250 Enduro. Το εξαιρετικά ελαφρύ πλαίσιο, ο αξιόπιστος κινητήρας 249 κ.εκ. και η εξελιγμένη ανάρτηση, παρέχουν μοναδική αίσθηση σε όλα τα τερέν! [Δελτίο Τύπου]

Η πλήρως ρυθμιζόμενη ZF Sachs® ανάρτηση βελτιώνει την ευελιξία και την οδηγική απόλαυση, δίνοντάς σας την ελευθερία να επιλέξετε οποιαδήποτε διαδρομή χωρίς περιορισμούς.

Τον φιλικό χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας συμπληρώνει ο ροπάτος και ιδιαίτερα αξιόπιστος κινητήρας, με ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης! Μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος 249 κ.εκ. SOHC, με κιβώτιο 6 ταχυτήτων, ATHENA GET® Injection System Ø34mm και μίζα, εγγυάται ότι θα απολαύσετε κάθε διαδρομή με την SPR 250, είτε κινείστε στον αστικό ιστό, είτε οδηγείτε σε χωμάτινο τερέν!

ajp23b.jpg

Η μονάδα ECU της Athena® προσφέρει ακρίβεια στον έλεγχο του γκαζιού και θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε εύκολα κάθε εμπόδιο που θα βρείτε στο δρόμο σας. Το ελαφρύ πλαίσιο, που είναι κατασκευασμένο με το υβριδικό σύστημα χάλυβα-αλουμινίου της AJP, προσφέρει φιλικότητα και ευελιξία σε όλα τα επίπεδα οδήγησης.

ajp23c.jpg

Η ανάρτηση ZF Sachs® που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό της SPR250, εξασφαλίζει εξαιρετική συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας ακόμα και σε πολύ απαιτητικές συνθήκες Off Road οδήγησης, με το πλήρως ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι Ø48mm εμπρός με διαδρομή 300mm και το υψηλών προδιαγραφών πλήρως ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω - ZF SACHS® progressive system - με μοχλικό και διαδρομή 300 mm.

ajp23e.jpg

Τα φρένα της Brembo® εμπρός και πίσω ολοκληρώνουν την μοναδική SPR 250 Enduro, που σας περιμένει για να απολαύσετε μοναδικές διαδρομές.

Κατασκευασμένη στην Πορτογαλία και με τιμή €6.990, σε περιμένει να την δεις από κοντά στο Central Store, έξοδος 7 της Αττικής Οδού, στην Λεωφόρο Φιλαδέλφειας 161.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon