.
Κατηγορία ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016 13:09

Ίσως το καλύτερο Adventure βίντεο μοτοσυκλέτας ever - Video

 

Μοναδικό έπος από την Royal Enfield για το Himalayan!

 

"The mountains call us all. The only difference... is what WE say back." Τα βουνά μας καλούν όλους. Η μόνη διαφορά... είναι τι απαντάμε ΕΜΕΙΣ. Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας, και δείτε το μαγικό βίντεο που έφτιαξε η Royal Enfield για το Himalayan, ένα από τα καλύτερα promo video μοτοσυκλέτας που έχουμε δει ποτέ!

Τα πλάνα είναι απίστευτα, το σπικάζ υποβλητικό (μάλλον πρόκειται για τη φωνή του Βρετανού ηθοποιού Mark Strong), τα λόγια αυτά ακριβώς που πρέπει, ο ήχος της μοτοσυκλέτας μπλέκεται αρμονικά με τους ήχους του περιβάλλοντος, των κατολισθήσεων, του αέρα, των νερών του ποταμού...

Δύο λεπτά που παραμένουν χαραγμένα στο μυαλό, και σε κάνουν να ψάχνεις απεγνωσμένα κλειδιά, μοτοσυκλέτα και λόγο για να ταξιδέψεις... με λίγα λόγια ένα από τα καλύτερα Adventure promo videos που έχουν γυριστεί ποτέ! Μια ταινία μικρού μήκους πραγματικό αριστούργημα που σε προκαλεί να γίνεις όσο υπερβολικός θέλεις με τους χαρακτηρισμούς σου. Γιατί τα πλάνα της θα τους ξεπεράσουν όλους. Εύκολα.

Απολαύστε. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016 20:16

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Suzuki SV650/A - Δεκάλεπτο αναλυτικό βίντεο YAMAHA YZ250F / YZ450F 2017 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon