.
Κατηγορία Thrust Motor
Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 12:40

Thrust Huracan 300 – Θα έρθει και αυτό στην Ελλάδα;

Η μικρότερη εκδοχή του ιδιαίτερου Huracan της Thrust Motors, που έχει ήδη εντυπωσιάσει στην αγορά μας με την πολύ δυνατή σχέση απόδοσης-τιμής που έχει.

To Huracan 400 είναι η ναυαρχίδα της γκάμας των scooters της Thrust Motors, που δραστηριοποιείται πλέον και στην χώρα μας μέσα από την αντιπροσωπεία της Δ. Γκουντούφας Ltd. -μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη δοκιμή του μοντέλου, με ένα κλικ εδώ. Με το 400άρι sport scooter να πετυχαίνει διθυραμβικές κριτικές, κυρίως για το σπορ στυλ του και την σχέση απόδοσης-τιμής, η Thrust θα μπορούσε πιθανότατα να φέρει και το Huracan 300, στην αγορά μας -το μικρότρο αδερφάκι της σειράς του μοντέλου.

Πιο συγκεκριμένα, το Huracan 300 (γνωστό και ως Taro Defender σε άλλες αγορές) έχει την ίδια εμφάνιση με το 400 και εν πολλοίς και το ίδιο μνηχανολογικό υπόβαθρο, απλώς με διαφορετικό κινητήρα. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, το μοτέρ κατάγεται από την Aprilia (ήτοι το Piaggio Group), είναι δηλαδή ο γνωστός σε όλους 300άρης μονοκύλινδρος που έχει «παίξει» και σε μοντέλα όπως το Beverly 300 της προηγούμενης γενιάς. Η απόδοση του ανέρχεται στο επίπεδο των 26 ίππων και των 2,5 kgm ροπής, με την χρήση συστήματος ψεκασμού Bosch και αναβαθμίσεις τόσο σε επίπεδο hardware, όσο και στο λογισμικό.

Το μοντέλο, όπως είπαμε και παραπάνω, βασίζεται στα περιφερειακά και το πλαίσιο του Huracan 400, με όμοια συστήματα ανάρτησης και φρένων, ενώ αναμένεται και ένα υψηλό επίπεδο εξοπλισμού, κάτι που ήδη έχουμε δει στο Huracan 400 – επί παραδείγματι, αναφέρουμε Οθόνη LCD 6.2 ιντσών με 4 επιλογές εμφάνισης, χειρισμός χωρίς κλειδί (keyless), δικάναλο ABS με διακόπτη απενεργοποίησης, θερμαινόμενα γκριπ (5 επίπεδα), φωτιζόμενοι διακόπτες στο τιμόνι, πλαϊνό και κεντρικό σταντ, παροχή φόρτισης USB, ανεμοθώρακας ρυθμιζόμενος καθ' ύψος (χωρίς εργαλεία), LED φώτα ημέρας (DRL) και άλλα.

Περιμένουμε περισσότερα νέα επί του θέματος Huracan 300, για το αν θα έρθει στην Ελλάδα και πόσο θα κοστίζει -το πιθανότερο, ακόμα χαμηλότερα και από το Huracan 400.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 12:51

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Thrust Motor DSR 125/150 - Αναμένεται άμεσα σε τρεις εκδόσεις »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon