.
Κατηγορία Keeway
Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 16:25

Keeway RK 250 S - Προσιτή commuter που θα μπορούσε να βρίσκεται και εδώ

Μονοκύλινδρη, αερόψυκτη, απλή και χρηστική – Αυτή η 250άρα της Keeway έχει όλα τα φόντα να «παίξει» και στην χώρα μας.

Η Keeway διαθέτει ήδη αρκετές μοτοσυκλέτες στην γκάμα εντός της χώρας μας, όπως επίσης και scooters έως τα 300 κυβικά και όλα, με προσιτές τιμές. Την προσοχή μας όμως τράβηξε και μια ακόμα νέα μοτοσυκλέτα, που η εταιρεία έχει παρουσιάσει, κρατώντας την προς το παρόν έξω από την γκάμα της Ελλάδας: Την RK 250 S.

Πρόκειται για μία τυπική naked μοτοσυκλέτα με το βλέμμα στην απλότητα, καθώς φέρει αερόψυκτο κινητήρα, με απόδοση 21 ίππων που μπορεί να ωθήσει το μοντέλο στην τελική των 130 χλμ/ώρα. Ξεχωρίζει η χρήση μονού αμορτισέρ, εξωτερικά τοποθετημένου στο δεξιό μέρος, πίσω, όπως και το ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός, ενώ την πέδηση αναλαμβάνουν δύο δίσκοι. Η σέλα, που διακρίνεται στην εικόνα, φαίνεται (οπτικά πάντα...) πιο γεμάτη και μεγαλύτερη από τα συνήθη της κατηγορίας, κάνοντας νύξη για αυξημένη άνεση του χρήστη του RK 250 S. Ο πίνακας οργάνων, θα είναι ψηφιακός, έγχρωμος.

Προς το παρόν δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση για τυχόν άφιξη του RK 250 S και στην χώρα μας, αλλά θα ήταν μια ευχάριστη είδηση να μαθαίναμε κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « MBP C1002V – Στα καταστήματα η μεγάλη κινεζική cruiser
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon