.
Κατηγορία Kove
Πέμπτη, 11 Μαϊος 2023 13:52

Kove 510X – Το Daytona Maverick, αλλά αλλιώς

Οι ομοιότητες των δύο μοντέλων είναι προφανείς και τα σενάρια ισχυρά για την αγορά μας.

Η νέα, για την αγορά της Ευρώπης, μάρκα μοτοσυκλετών Kove έχει ήδη γίνει πασίγνωστη και στην Ελλάδα, μετά από την παρουσίαση πολλών (και πολλά υποσχόμενων) μοτοσυκλετών σε ευρύ φάσμα κατηγοριών. Οι συζητήσεις –και οι φήμες- για το ποιος θα αναλάβει την αντιπροσώπευση της Kove στην χώρα μας συνεχίζονται και, αν και οι πληροφορίες συγκλίνουν σε μια συγκεκριμένη εταιρεία, δεν υπάρχει ακόμα επιβεβαίωση.

Ωστόσο, στην γειτονική μας Ιταλία, η διάθεση των Kove στην αγορά ξεκίνησε ήδη και ένα από τα μοντέλα της, είναι το 510X, που βλέπετε στην εικόνα. Ακόμη και ο πλέον εκτός του χώρου αναβάτης αναγνωρίζει, την μορφή του Daytona Maverick 500 στην μοτοσυκλέτα. Όμως, σύμφωνα με τις πληροφορίες εξ Ιταλίας, το Kove 510X θα έχει έναν ολοκαίνουργιο κινητήρα, με «500 πραγματικά κυβικά και 47,6 άλογα». Με λίγα λόγια, δηλαδή, ελαφρώς ισχυρότερο και με περισσότερα κυβικά, από το Maverick 500 που διατίθεται τώρα.

Η Kove Ιταλίας έχει τιμολογήσει την 510X στα 6.990 ευρώ και, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, αποτελεί την «κορυφαία επιλογή στην κατηγορία, όσον αφορά τον εξοπλισμό, το στήσιμο και τον κινητήρα». Προς το παρόν, όμως, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με βεβαιότητα για την χώρα μας, μέχρι να ανακοινωθεί το ποιος θα φέρει την Kove στην Ελλάδα, αλλά και ποιες μοτοσυκλέτες θα «κλείσει» ως γκάμα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Μαϊος 2023 14:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon