.
Κατηγορία Keeway
Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 09:50

Keeway -Benda V302C: Αυθεντικό bobber για όλους

Το νέο μοντέλο της Keeway εκτοξεύεται στην κορυφή της γκάμας της και είναι μια πραγματική Bobber μοτοσυκλέτα, σε συνεργασία με την κινέζικη Benda.

Πριν λίγες μέρες, απολαύσαμε από κοντά το νέο Keeway-Benda V302C στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 και το νέο μοντέλο είναι αδύνατον να μην σου τραβήξει την προσοχή. Με έναν V2 κινητήρα στην «καρδιά» της και αυθεντικό αμερικανικό στυλ, η Keeway εξασφαλίζει την συνεργασία της με τη Benda και δημιουργούν το V302C, που τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας της Keeway.

Η ευκολία χρήσης και η προσιτότητα είναι στο προσκήνιο για την Keeway V302C, η οποία χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά χαμηλό ύψος σέλας, μόλις στα 695 χιλιοστά, ενώ το συνολικό της ύψος μόλις ξεπερνά το 1 μέτρο. Το βάρος της ανακοινώνεται στα 167 κιλά άνευ υγρών, μια λογική τιμή για μία full-size μοτοσυκλέτα που δεν θυμίζει επ’ ουδενί βάρος Αμερικάνικων bobber θηρίων.

Ο δικύλινδρος V κινητήρας της V302C, είναι υγρόψυκτος και 8βάλβιδος, που συνδυάζεται με 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, με τον ακριβή κυβισμό του να αγγίζει τα 298 κ.εκ. Η ισχύς του ανακοινώνεται στους 30 ίππους και η μέγιστη ροπή στα 2,7 kgm, στις 8.500 και 6.500 στροφές αντίστοιχα. H τελική μετάδοση ισχύος γίνεται με ιμάντα.

Η θέση οδήγησης φέρει φαρδύ, ίσιο τιμόνι που μπορεί να μικρορυθμιστεί, ενώ οι διακόπτες είναι φωτιζόμενοι. Ο φωτισμός του μοντέλου είναι εξολοκλήρου LED και ο πίνακας οργάνων έχει την μορφή μιας LCD οθόνης κυκλικού σχήματος, που εναρμονίζεται με την αισθητική της μοτοσυκλέτας.

Οι αναρτήσεις είναι υψηλών προδιαγραφών, με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω, ενώ την πέδηση αναλαμβάνουν δύο δίσκοι εμπρός και πίσω (διαμέτρου 300 και 240 χιλιοστών αντίστοιχα).

Περισσότερες πληροφορίες για την διαθεσιμότητα του μοντέλου στην χώρα μας αναμένονται, όμως γνωρίζουμε ότι η τιμή του θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα, ίσως και κάτω από τα 5.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 12:50

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon