.
Κατηγορία ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 14:50

GASGAS – Ετομάζει το δικό της «Nuda» και μία 900άρα Adventure

Όταν μία μάρκα από το KTM Group φτιάχνει μια μοτοσυκλέτα, όλες οι μάρκες έχουν νέα μοντέλα.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός, από τότε που σας γράφαμε για το επερχόμενο Nuda της Husqvarna, την επιστροφή ενός ηχηρού ονόματος στον χώρο των Supermoto – δείτε και το τότε άρθρο μας, εδώ. Να λοιπόν που, όπως ίσως κάποιοι θεωρήσουν φυσιολογικό, και η GASGAS θα έχει τουλάχιστον μία νέα μοτοσυκλέτα, βασισμένη στο νέο μοντέλο-πλατφόρμα της KTM.

Τις φωτογραφίες όπως και το ρεπορτάζ διαθέτει, μεταξύ άλλων δικτύων, το γερμανικό περιοδικό Motorrad και το αμερικανικό Cycleworld. Θα μας πείτε, «μα αυτή η μοτοσυκλέτα μοιάζει πολύ με την νέα Nuda που μας έδειξες, πως μας λες ότι πρόκειται για Gas Gas;». Λοιπόν, δεν έχετε άδικο, μιας και όπως είπαμε παραπάνω, οι μοτοσυκλέτες είναι πρακτικά ίδιες. Όμως, πέρα από τις πηροφορίες του εκάστοτε ρεπορτάζ, την διαφορά κάνουν και τα... ρούχα που φοράει ο κάθε αναβάτης στις δοκιμές. Προφανώς, γνωρίζουν ότι τους φωτογραφίζουν «κατάσκοποι».

Νέα GASGAS SM900 και ES900 προ των πυλών;

Η κατασκοπεία και οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί, αποκαλύπτουν την πιθανότητα της παρουσίασης δύο νέων μοτοσυκλετών της GASGAS, με τον κινητήρα LC8c της KTM. To ένα θα ονομάζεται πιθανότατα SM900 και θα είναι το «Nuda της GASGAS», με τροχούς 17 ιντσών και εν γένει ασφάλτινο προσανατολισμό. Το άλλο, θα είναι πιθανότατα το ES900, σε Adventure μορφή, σαν να λέμε δηλαδή το Norden 901 ή το KTM 890 Adventure με «γεύση» GASGAS.

Μια τέτοια εξέλιξη θα επιβεβαιώνει, επιπρόσθετα, τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Stefan Pierer, επικεφαλής του Pierer Mobility Group, για το μέλλον της GASGAS: «Θα υπάρξει ένα κατάλληλο για κυκλοφορία στο δρόμο supermoto μοντέλο ή μία naked μοτοσυκλέτα από την GASGAS και η μάρκα θα μπει σύντομα στην κατηγορία των ελαφρών δικύλινδρων».

Τα δύο νέα μοντέλα της GASGAS αναμένονται για το 2024.

Πηγή/φωτογραφίες: Motorrad, επιπρόσθετα: Cycleworld

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 14:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon