.
Κατηγορία Malaguti
Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 13:40

EICMA 2022 – H Malaguti με νέο ηλεκτρικό off road και αναβαθμίσεις στις υπάρχουσες μοτοσυκλέτες 

Η Malaguti ανακοίνωσε την πρώτη ηλεκτρική concept-μοτοσυκλέτα της καθώς και τις τεχνικές και αισθητικές παρεμβάσεις ανανέωσης σε αρκετά της μοντέλα. Εδώ και τέσσερα χρόνια που η Malaguti εξαγοράστηκε από την αυστριακή KSR Group και η ιταλική μπράντα μεγαλώνει παρουσιάζοντας ένα ηλεκτρικό concept. Το όνομα αυτού είναι XAM concept και είναι η πρόταση της εταιρείας στην ηλεκτροκίνηση, στοχεύοντας όπως φαίνεται και στην εμφάνισή του στους «χωματερούς» αναβάτες.
Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες από την εταιρεία, αλλά όπως  ίδια υποστηρίζει, η μοτοσυκλέτα απευθύνεται στο νεανικό κοινό και γι’ αυτό το βάρος έχει κρατηθεί στα 70 κιλά. Επίσης δεν είναι γνωστό πότε θα λανσαριστεί το XAM concept ή πόσο θα κοστίζει, αλλά στόχος είναι να πληρωθεί το κενό μεταξύ μοτοσυκλετών και ηλεκτρικών ποδηλάτων, σύμφωνα με την Malaguti.
drakon.jpg
Όσο για τις υπόλοιπες μοτοσυκλέτες έχουν γίνει αναβαθμίσεις χρωματικές για το Drakon 125, το οποίο διατίθεται στους χρωματισμούς Neve White και Spirito Grey. 
Και τα XSM και XTM 125 για το 2023 έχουν αποκτήσει νέα εξάτμιση, νέα σέλα καθώς και αναβαθμισμένο ABS. Και τα δύο έχουν αποκτήσει φώτα τεχνλογίας LED, καθώς και φώτα ημέρας.  
Επίσης το  σκούτερ Madison 125, που είναι το πρώτο που εξελίσσει σε συνεργασία με την GPX στην Ταϊλάνδη, θα έχει για το 2023 τα νέα χρώματα Neve White, Toro Black, και Albero Green. 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 13:45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Malaguti Drakon 125 – Διαθέσιμο στην Ελλάδα
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon