.
Κατηγορία MOTRON
Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 17:20

Motron Vizion – Μικρό, ηλεκτρικό και πολύ στυλάτο

Ηλεκτρική μοτοσυκλέτα πόλης με προδιαγραφές μοτοποδηλάτου από τη νέα εταιρεία που ήρθε στη χώρα μας το 2021.

Το Vizion μοιάζει με ένα streetfighter υπό κλίμακα, με μέγεθος που παραπέμπει σε Honda Grom 125 ή Benelli TnT 125, μόνο που εδώ έχουμε ηλεκτρικό κινητήρα και απόδοση που το κατατάσσει στην κατηγορία μοτοποδηλάτων ΑΜ.

Κυλά σε τροχούς 12 ιντσών, φρενάρει με δισκόφρενα μπρος-πίσω και ο ηλεκτροκινητήρας του είναι τοποθετημένος κεντρικά στο πλαίσιο και συγκεκριμένα στην έδραση του ψαλιδιού, προσφέροντας σαφώς πιο καλοζυγισμένη αίσθηση στη μοτοσυκλέτα απ’ το να βρισκόταν στο κέντρο του πίσω τροχού.

Motron Vizion 1

Αυτό σημαίνει υπάρχει ένα σύστημα μετάδοσης της παραγόμενης ισχύος προς τον τροχό και αυτό είναι ένας ιμάντας, για ξεγνοιασιά και καμιά απαίτηση συντήρησης.

Η τελική του ταχύτητα περιορίζεται λόγω προδιαγραφών στα 45 km/h (κατηγορία ΑΜ), με την ονομαστική ισχύ ηλεκτροκινητήρα να είναι 5 hp (3.7 kW) και τη ροπή του να μεγιστοποιείται στα 2 kgm. Η απόδοση μπορεί να ρυθμιστεί σε δύο επίπεδα, ώστε να υπάρχει μια πιο οικονομική στάθμη σε περίπτωση που χρειάζεται να εξοικονομήσουμε ενέργεια από τη μπαταρία.

2021 10 27 Motron Lifestyle VIZION 1716 2048x1366

Το συνολικό βάρος του Vizion είναι 100 κιλά, εκ των οποίων τα 16 αφορούν τη μπαταρία ιόντων λιθίου, η οποία είναι αφαιρούμενη για φόρτιση στο σπίτι. Με χωρητικότητα 1,872 Wh (72 V/26 Ah) χρειάζεται 5 με 6 ώρες για μια πλήρη φόρτιση σε οικιακή παροχή, προσφέροντας αυτονομία έως 65 χιλιόμετρα.

Το Motron Vizion κοστίζει στην Ελλάδα €2,999, τιμή που μπορεί να μειωθεί αισθητά με την επιδότηση του κρατικού προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά.

Motron Vizion 3

Αντιπρόσωπος Motron στην Ελλάδα είναι η KSR Hellas.

Δείτε το Motron Vizion στην ελληνική ιστοσελίδα του: https://motron-motorcycles.com/el/models/vizion/.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Motron Nomad 125 (2022) »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon