.
Κατηγορία Bimota
Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2021 10:45

Bimota KB4 – Νέα φωτογραφία σε μορφή παραγωγής

Ο δεύτερος καρπός της συνεργασίας Kawasaki-Bimota είναι προ των πυλών, καθώς διέρρευσε φωτογραφία του ΚΒ4 σε μορφή που μοιάζει έτοιμη για βιτρίνα.

Η ύπαρξή του είναι γνωστή εδώ και πολύ καιρό, καθώς και η ίδια η Bimota έχει φροντίσει κατά καιρούς να ταρακουνήσει την επικαιρότητα σχετικά με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα που θα φτιάξει μετά τη νέα της συνεργασία με την Kawasaki το 2019 κατά την οποία οι Ιάπωνες αγόρασαν το 49.9% της Ιταλικής εταιρείας.

Η αρχή έγινε με το ξεχωριστό Tesi H2, ωστόσο για τη συνέχεια η ιταλο-ιαπωνική συνεργασία θα περάσει σε πιο συμβατικά πεδία, όπως λ.χ. το αναμενόμενο ΚΒ4 που στην ουσία είναι η άποψη της Bimota για το τετρακύλινδρο Ζ1000.

Η τελευταία φωτογραφία που κυκλοφόρησε δεν μας κάνει σοφότερους ως προς τα στοιχεία της μοτοσυκλέτας, μιας και ελάχιστα αποκαλύπτονται στην εικόνα.

Στην ουσία βλέπουμε μια μοτοσυκλέτα που μοιάζει ίδια με αυτή που είχε φωτογραφηθεί σε δοκιμές στον δρόμο πέρυσι τον Μάιο, τώρα μοστράροντας το τελικό της φινίρισμα.

Τα λοιπά προφανώς θα πρέπει να περιμένουμε την παρουσίαση του μοντέλου για να τα μάθουμε, όπως λ.χ. τις διαφορές από το Kawasaki Z1000, αν υπάρχει ακόμη ο τεράστιος αεραγωγός στην ουρά της μοτοσυκλέτας και ποιος ο ρόλος του.

Για την ιστορία, η συγκεκριμένη φωτογραφία αρχικά δημοσιεύτηκε στο Facebook από μια σελίδα Ιταλικής επιχείρησης που εμπορεύεται ανταλλακτικά Bimota και πολύ γρήγορα κατέβηκε αλλά, ως γνωστόν, άπαξ και κοινοποιηθεί, μετά πια δεν μαζεύεται.

Όπως και να έχει, το Bimota KB4 είναι καθ’ οδόν και φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου η παρουσίασή του, λογικά ως μοντέλο 2022.

Πηγή: Asphalt and Rubber

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon