.
Κατηγορία Peugeot
Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018 11:48

Peugeot Pulsion 125 2019 - Εισαγωγή στη συνδεσιμότητα

Η απαλλαγή του Satelis

Στο σαλόνι Mondial de la Moto, Peugeot παρουσίασε το Pulsion 125, ένα σκούτερ που η ίδια το τοποθετεί στην κατηγορία Urban GT και έρχεται να αντικαταστήσει στη γκάμα της το Satelis.

Κατασκευασμένο στη Γαλλία και το ιστορικό εργοστάσιο της Peugeot στην πόλη Mandeure, το Pulsion μπαίνει στη μάχη της Α1 κατηγορίας με 14ρηδες τροχούς, πειστικό όγκο και τον μονοκύλινδρο υγρόψυκτο κινητήρα Powermotion 125 με απόδοση 14.6 ίππων και 1.2 kg.m ροπής για συνολικό βάρος που δεν ξεπερνά τα 170 κιλά, συμπεριλαμβανομένου του ρεζερβουάρ καυσίμου 12 λίτρων.

scooter peugeot pulsion s

Ο εξοπλισμός του βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, με LED φώτα, αρκετές σχεδιαστικές λεπτομέρειες από τα αυτοκίνητα της εταιρείας και τον τεράστιο πίνακα οργάνων i-Cockpit που εγκαινιάζει μια νέα εποχή συνδεσιμότητας για την Peugeot βάσει του πρωτοκόλλου i-Connect - που εδώ κάνει την πρώτη του εμφάνιση.

Αυτό περιλαμβάνει κλασικά ρολόγια για ταχύμετρο και στροφόμετρο, αλλά και μια έγχρωμη οθόνη TFT στο κέντρο που θα έρχεται εξοπλισμένη με GPS, πληροφορίες κίνησης και θα μπορεί να προσαρμοστεί στα γούστα του αναβάτη μεταφέροντας εκεί όποιες πληροφορίες επιθυμεί να βλέπει από το συνδεδεμένο τηλέφωνό του.

Το Pulsion αναμένεται να μπει στην παραγωγή το φθινόπωρο του 2019, με τον Γαλλικό Τύπο να αναφέρει πως θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, Allure (το εικονιζόμενο κόκκινο) και RS (το μαύρο), και τιμές που στη Γαλλία θα κυμαίνονται από €4,200 ως €4,700.

scooter peugeot pulsion 125 rs hd

Πηγή: Moto-Net

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018 11:56

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Peugeot e-Metropolis concept Peugeot Pulsion 125: Reshape Your City Life »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon