.
Κατηγορία Peugeot
Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 10:40

Peugeot – Σε δοκιμές η νέα γενιά του Citystar

Στο Παρίσι το φθινόπωρο η παρουσίαση του

Την ανανεωμένη σειρά scooter Citystar της Peugeot, κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός, σε δοκιμές σε πίστα. Προφανώς η πίστα επιλέχθηκε για την ασφάλεια της κλειστής από την κυκλοφορία διαδρομής και όχι για να ξύσουν γόνατα οι δοκιμαστές, αφού τα Citystar είχαν και προφανώς θα συνεχίσουν να έχουν, έναν απόλυτα χρηστικό ρόλο.

Στις φωτογραφίες, παρά τα “καμουφλαρισμένα” πλαστικά, διακρίνεται ένας συνολικό εκσυγχρονισμός στην σχεδίαση, με το scooter να αποκτά πιο δυναμικές γραμμές. Ένα νέο στοιχείο αποτελεί η ύπαρξη “τούνελ” στο οριζόντιο τμήμα της ποδιάς, σε αντίθεση με την προηγούμενη έκδοση, όπου έχει επίπεδη ποδιά.

Σε γενικές γραμμές, η εντύπωση είναι πως το νέο Citystar, σε σχέση με το παρελθόν, έχει χαμηλώσει και έχει… “φουσκώσει”, ειδικά στο τμήμα της ουράς, γεγονός που ίσως να σημαίνει μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο κάτω από την σέλα.

Δεδομένου ότι στις φωτογραφίες αυτές το μοντέλο φαίνεται να είναι σε τελικό στάδιο δοκιμών, οι νέες εκδόσεις του Citystar, αναμένεται να παρουσιαστούν, που άλλου;, στην “έδρα” της Peugeot, στο φθινοπωρινό σαλόνι μοτοσυκλέτας στο Παρίσι.

Πηγή: MoreBikes   

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 10:41

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Peugeot – Νέο Speedfight 4 125i! Peugeot Metropolis 400i 120 Ans »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon