.
Κατηγορία ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 11:06

Honda X-Blade 160 & Adventure Tourer Kit

 

Δυναμικό commuter με extra τουριστικό kit

 

Στην έκθεση Auto Expo της Ινδίας, η Honda παρουσίασε το X-Blade 160, ένα μοντέλο που βασίζεται στο CB 160R, υιοθετώντας όμως μια –τηρουμένων των αναλογιών- πιο streetfighter  / “επιθετική” εμφάνιση.

honda xblades 1

O κινητήρας παραμένει ο ίδιος, δηλαδή ένα αερόψυκτο μονοκύλινδρο σύνολο 162,1 κ.εκ. με απόδοση 13,9 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. και 1,4 κιλά ροπής στις 6.000 σ.α.λ. Τα περιφερειακά επίσης παραμένουν τα ίδια με αυτά του CB.

honda xblade 2

Τo X-Blade έχει LED προβολέα και ο πίνακας οργάνων του είναι πλήρως ψηφιακός, ενώ οι ζάντες του είναι κατασκευασμένες από ελαφρύ κράμα αλουμινίου.

Ενδιαφέρον έχει επίσης και το “Adventure Tourer Kit”, που παρουσίασε παράλληλα με το μοντέλο η Honda.

honda xblade 4

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα σύνολο αξεσουάρ και επί μέρους τμημάτων που προσδίδουν ένα πιο τουριστικό χαρακτήρα στο μοντέλο. Ζελατίνα, προστατευτικά κάγκελα, σχάρα με χειρολαβές, πλαστικά καπάκια με διαφορετικά γραφικά και ψευδο-carbon διακοσμητικά, συνθέτουν ένα πακέτο αισθητικής και πρακτικής αναβάθμισης, το οποίο η Honda, θα διαθέσει λίγο καιρό μετά το λανσάρισμα του μοντέλου στην αγορά.

honda xblade 3

Για την αγορά της Ινδίας όλα αυτά βέβαια, αν το μοντέλο βάλει πλώρη για Ευρώπη, θα πρέπει να συμμορφωθεί με τις Euro 4 προδιαγραφές και αυτό σημαίνει αλλαγές σε κινητήρα και περιφερειακά. Δεν θα ήταν άσχημο όμως…

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 11:06

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon