.
Κατηγορία Peugeot
Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 15:15

EICMA 2017 – Peugeot 2.0 e-powered by GenZe 2018

 

Το ηλεκτροκίνητο του επαγγελματία!

 

Πέρσι παρουσιάστηκε ως πρωτότυπο και φέτος το “2.0 e-powered by GenZe” (ναι ΟΛΟ αυτό είναι το όνομά του!) έκανε την εμφάνισή του ως μοντέλο παραγωγής.

To ηλεκτροκίνητο 2.0 e-powered by GenZe, φέρει αφαιρούμενη μπαταρία, για να μπορείτε να την αλλάξετε εύκολα και γρήγορα με μία “φρέσκια”, γλιτώνοντας έτσι τον χρόνο που χρειάζεται για να φορτίσει (τέσσερις ώρες για το 80%) , 12βολτη παροχή ρεύματος στο πίσω μέρος για τη φόρτιση της μπαταρίας  και αυτονομία 45 χλμ. η γαλλική εταιρία αναφέρει ενδεικτικά ότι το ηλεκτρικό της scooter χρειάζεται 10 δευτερόλεπτα για να φτάσει από στάση στην τελική των 45 χλμ./ώρα που περιορίζεται ηλεκτρονικά.

Το ρόλο του πίνακα πληροφοριών έχει αναλάβει μία TFT οθόνη, με ενδείξεις μεταξύ άλλων για την κατανάλωση ενέργειας.

Ο ηλεκτρικός κινητήρας έχει τρία προγράμματα λειτυοργίας, το Easy (για τους αρχάριους με πιο προοδευτική απόδοση της ισχύος), το Eco (για αυξημένη οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας) και το Sport που εκμεταλλεύεται πλήρως την απόδοση του μοτέρ.

Στα χαρακτηριστικά του scooter περιλαμβάνεται και ένας ανοιχτός αποθηκευτικός χώρος, στο πίσω μέρος, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στη σχεδίαση και μπορεί να επεκταθεί με την προσθήκη πλαστικού κιβωτίου.

Διαθέσιμη για τους επαγγελματίες θα υπάρχει και μία android εφαρμογή για την αποτελεσματική διαχείριση του στόλου των 2.0 e-powered by GenZe που θα έχουν στην κατοχή τους. Η εκκίνηση δεν πραγματοποιείται με κλειδί αλλά με την εισαγωγή κωδικού ασφαλείας (!).

Η νέα πρόταση της γαλλικής εταιρίας στα επαγγελματικά δίτροχα θα είναι διαθέσιμη το καλοκαίρι ου 2018.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 15:18

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon