.
Κατηγορία ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 16:20

ΜV Agusta F4 LH44 2018

 

Μοναδική, "εξωτική" και... πανάκριβη!

 

H στενή συνεργασία του άσσου της F1 Lewis Hamilton και της MV Agusta συνεχίζεται και τελευταίος καρπός αυτής, αποτελεί η F4 LH44, μια μοτοσυκλέτα βασισμένη πάνω στην Reparto Corse F4, η οποία θα παραχθεί μόλις σε 44 αριθμημένα κομμάτια.

Ο κινητήρας παραμένει ο τετρακύλινδρος Corsa Corta των 998 κ.εκ., με τις ακτινικές βαλβίδες και την απόδοση των 205 ίππων. Οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες θα παραλαμβάνουν μαζί με την μοτοσυκλέτα και ένα racing kit, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται τελικό τιτανίου μαζί με το “τσιπάκι” του, το οποίο ανεβάζει την απόδοση στους 212 ίππους.

Σε ότι αφορά στις αναρτήσεις, η F4 LH44 δεν θα μπορούσε παρά να φέρει κορυφαίες επιλογές και έτσι μπροστά έχει εφαρμοσθεί ένα πλήρως ρυθμιζόμενο USD NIX 30 TiN πιρούνι της Ohlins, ενώ πίσω, από τον ίδιο προμηθευτή, έχει τοποθετηθεί ένα TTX 36 αμορτισέρ. Ενδεικτικό της μοναδικότητας της F4 LH44, είναι ότι κατά παραγγελία, οι μπότες στο πιρούνι της Ohlins είναι βαμμένες μαύρες, αντί του χρυσού χρώματος  που αποτελεί το “σήμα κατατεθέν” της εταιρείας.

Άλλα σημεία στα οποία εκφράζεται το “εξωτικό” του χαρακτήρα της F4 LH44, είναι ο κατάμαυρος κινητήρας, η φιμέ ζελατίνα, η εκτεταμένη χρήση carbon σε βασικά τμήματα του fairing, η racing τύπου τάπα του ρεζερβουάρ, και το παξιμάδι του πίσω τροχού το οποίο έχει συγκεκριμένη κοπή, με CNC μηχάνημα.

Τα ελαστικά είναι –φυσικά- κορυφαία, όντας τα DIABLO Supercorsa SP της Pirelli σε διαστάσεις 120/70-17 και 200/55-17 αλλά βέβαια δεν φτάνει μόνο αυτό για μια μοτοσυκλέτα όπως η F4 LH44. Αποτελούν λοιπόν ειδική παραγγελία στην Pirelli, με μια κόκκινη ρίγα και το “LH44” να είναι χαραγμένα στο προφίλ τους.

Τέλος, η βαφή σε ένα μοντέλο όπως αυτό, θα πρέπει να είναι ξεχωριστή, έτσι λοιπόν ένα βαθύ κόκκινο χρώμα με μαύρα γραφικά και μαύρη καρίνα κάνει αντίθεση με την coating λευκή βαφή που έχει επιλεχθεί για το τμήμα του χωροδικτυώματος στο υβριδικό πλαίσιο.

Τιμή; Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του τιμοκαταλόγου της MV Agusta, 65.450 ευρώ…

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 12:39

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon