.
Κατηγορία Mahidra
Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 13:02

H Mahindra έχει ένα ηλεκτρικό Mojo στα άμεσα πλάνα της

Συνελήφθη σε δοκιμές στην Ινδία

Για τη Mahindra Two Wheelers Ltd, το Mojo με τον μονοκύλινδρο τετράχρονο κινητήρα των 295 cc και των 27 ίππων είναι η ναυαρχίδα της για την αγορά της πατρίδας της, την Ινδία. Έχει ωστόσο πολύ σκληρό ανταγωνισμό, κυρίως από μοντέλα όπως το best seller της Bajaj, Dominar 400.

Για το άμεσο μέλλον, πάντως, η Mahindra έχει προφανώς στα πλάνα της την επέκταση της οικογένειας των Mojo, αφενός βασίζοντας πάνω της την αναγέννηση της Jawa, αλλά και με ένα νέο μοντέλο και δη ηλεκτρικό.

Η μοτοσυκλέτα συνελήφθη από το αδιάκριτο φωτογραφικό φακό έξω από τα κεντρικά κτίρια της Bosch στην πόλη Bangalore της Ινδίας, δίνοντάς μιαν ένδειξη της προέλευσης κάποιων από τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για την ηλεκτρική έκδοση του Mojo.

Θυμίζουμε πως η Bosch καλύπτει τους κατασκευαστές μοτοσυκλετών και σκούτερ με μια ευρεία γκάμα ηλεκτρονικών εξαρτημάτων που ξεκινούν από ABS, κεντρικές μονάδες διαχείρισης, πίνακες οργάνων και φτάνουν ως και μια νέα γενιά ηλεκτρικών μοτέρ.

Για τη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα δεν υπάρχουν επαρκείς πληροφορίες, ωστόσο από την εμφάνισή της μπορούμε να θεωρούμε δεδομένο πως πρόκειται για ένα Mojo, με ηλεκτρική κινητήρια μονάδα και, φαινομενικά, σε προχωρημένη φάση της εξέλιξής του.

gallery big5
To στάνταρ Mahindra Mojo έχει τον κινητήρα των 300 cc σε κοινή θέα και δύο τελικά εξατμίσεων

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 13:06

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η JAWA επιστρέφει!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon