.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 14:14

Cafe Racer Android Game, από ελληνικά χέρια!

 

Σύντομα αναμένεται και έκδοση για iOS

 

Το παιχνίδι 'Cafe Racer' για Android Smartphones & Tablets είναι μια διαφορετική, ελληνική προσέγγιση στα παιχνίδια μοτοσυκλέτας, με μοναδική ρετρό αισθητική και ατελείωτες δυνατότητες παραμετροποίησης και δημιουργίας. Φτιάξτε και οδηγήστε τη μοτοσυκλέτα των ονείρων σας, βγάλτε τη φωτογραφία και μοιραστείτε την στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Ο αγαπητός πρώην συνάδελφος στα περιοδικά μοτοσυκλέτας Μάνος Κάττουλας είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το παιχνίδι Cafe Racer, και είναι προφανές πως έχει βάλει όλο του το μεράκι στο διασκεδαστικό αυτό παιχνίδι.

cafe racer game 8

Ξεκινώντας έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις ένα ταπεινό cruiser μοτοσυκλετάκι που θυμίζει το κλασικό Suzuki GN 125 (!), ενώ στη συνέχεια, μαζεύοντας πόντους με την οδήγηση του, θα μπορέσετε να αγοράσετε πιο ποθητά μοντέλα, και να τους κάνετε customizing!

Η εμπειρία οδήγησης έχει πολλή πλάκα, αν και εμείς ξεκινήσαμε με αρκετές τούμπες... και επισκέψεις στο νοσοκομείο!

Το περιβάλλον είναι λιτό και απλοποιημένο, "εστιασμένο σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία – τη χαρά του μοτοσυκλετισμού σε όλες τις μορφές".

cafe racer game 13

Οδηγήστε τη μοτοσυκλέτα σας σε δρόμους μονής ή διπλής κατεύθυνσης, κάντε ελιγμούς ανάμεσα σε ρεαλιστικά κινούμενα αυτοκίνητα, μέσα από πόλεις, επαρχιακές οδούς και ερήμους και αποδείξτε μια και καλή πόσο καλές σούζες ξέρετε να κάνετε (αν και πρώτα πρέπει να στρώσετε την καινούργια σας μοτοσυκλέτα, για 15 χιλιόμετρα).

cafe racer game 6

Διαλέξτε ανάμεσα από μια πληθώρα μοντέλων, από μικρά μονοκύλινδρα 125άρια (το GN που λέγαμε) σε δυνατά τετρακύλινδρα, ή διαλέξτε ανάμεσα στα δικύλινδρα μοντέλα είτε εν σειρά είτε boxer.

cafe racer game 4

Μεταμορφώστε τη μοτοσυκλέτα σας όπως την ονειρεύεστε, αλλάζοντας τα πάντα: από το τιμόνι και τους καθρέπτες έως τις εξατμίσεις και τις ζάντες.

Και όταν καταλήξετε στο στυλ που θέλετε, χρησιμοποιείστε το βαφείο για το χρωματικό συνδυασμό της αρεσκείας σας, βάφοντας ακόμα και το πλαίσιο.

cafe racer game 9

Τέλος, μοιραστείτε τα βίντεο από τις βόλτες σας, για να δείξετε την επιδεξιότητά σας και τραβήξτε φωτογραφίες των ξεχωριστών μοτοσυκλετών σας για να δείξετε τη δημιουργικότητά σας.

Cafe Racer – μια διαφορετική προσέγγιση στο χώρο της μοτοσυκλέτας.


ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ
• Επιλέξτε ανάμεσα σε τρεις διαφορετικούς τρόπους ελέγχου
• Χρησιμοποιείστε τα κουμπιά με τα βέλη για επιτάχυνση και επιβράδυνση
• Ακουμπήστε τα άκρα της οθόνης για να κοιτάξετε αριστερά και δεξιά

TIPS
• Μεγαλύτερες ταχύτητες δίνουν καλύτερες βαθμολογίες
• Κοντινές προσπεράσεις με πάνω από 100km/h δίνουν εξτρά πόντους και χρήματα
• Τρία επίπεδα δυσκολίας – μεγαλύτερος κίνδυνος για μεγαλύτερες ανταμοιβές
• Αναζητήστε εναλλακτικές διαδρομές – εξτρά βαθμοί αν περάσετε με υψηλή ταχύτητα
• Αν ακούσετε κόρνα, κάντε στην άκρη – ένα αυτοκίνητο είναι από πίσω σας και δεν είναι υποχρεωτικό ότι θα φρενάρει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ
https://www.facebook.com/caferacergame
https://twitter.com/CafeRacerGame

Το Cafe Racer θα ενημερώνεται συχνά με νέο περιεχόμενο και συνεχείς βελτιώσεις. Μην ξεχάσετε να βαθμολογήσετε και να αφήσετε την κριτική σας για το παιχνίδι.

Φωτογραφίες

Βίντεο

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 19:40

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon