.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016 13:43

Ο Roland Sands σχεδιάζει τη συλλογή ειδών ένδυσης Faster Sons

 

Vintage ρούχα, με τη σφραγίδα της Yamaha

 

Για να ντύσει τους αναβάτες της σειράς Vintage styled μοτοσυκλετών Faster Sons, η Yamaha επέλεξε τον Roland Sands να σχεδιάσει ρούχα και αξεσουάρ στο ανάλογο στιλ.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Yamaha:

"Για να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε έναν αληθινό αναβάτη "Faster Son" δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από τη συνεργασία με τον Καλιφορνέζο κατασκευαστή custom μοτοσυκλετών Roland Sands για το λανσάρισμα της πρώτης μικρής συλλογής Faster Sons της Yamaha.

Η επιρροή της σχεδίασης του Roland Sands (RSD) είναι αδιαμφισβήτητη: η αυθεντική αίσθηση της μοτοσυκλέτας Sport Heritage συναντά τον απόλυτο σπορ χαρακτήρα υψηλών επιδόσεων. Ο οίκος κατασκευής custom μοτοσυκλετών που έφτιαξε την εντυπωσιακή Yard Built XSR900 Faster Wasp μετέφερε περίτεχνα το μοναδικό καλιφορνέζικο στυλ και την επιρροή του από τις custom μοτοσυκλέτες στο χώρο της ένδυσης, δημιουργώντας μοντέρνα γάντια, μπλούζες, τζάκετ, ακόμη και πορτοφόλια - όλα με σκοπό να χαρίσουν έμπνευση στους αναβάτες Faster Sons σε όλο τον κόσμο.

Η γκάμα περιλαμβάνει κλασσικά γάντια Peristyle εμπνευσμένα από την MX, γάντια με παλάμες από δέρμα βοοειδούς και, φυσικά, ελαστικές μανσέτες Yamaha Speedblock με ειδική πλέξη Yamaha. Μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε για τη βόλτα σας με τη μοτοσυκλέτα ένα μπλουζάκι Maverick με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος, κίτρινες λεπτομέρειες Yamaha και ειδικό τελείωμα RSD.

Κανένας μοτοσυκλετιστής δεν είναι ευχαριστημένος με έναν μόνο τύπο τζάκετ, γι΄αυτό και η συλλογή Faster Sons RSD δεν διαθέτει ένα αλλά δύο υπέροχα στυλ. Το τζάκετ για αγώνες πίστας είναι φτιαγμένο από ειδικό κερωμένο βαμβακερό ύφασμα, ενώ κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και σχεδιασμένο για οδήγηση, με στρατιωτικές τσέπες και ανθεκτική, αδιάβροχη επιφάνεια. Τα σχέδια Speed Block στο μπροστινό μέρος χαρίζουν μια αυθεντική αίσθηση. Αν είστε λάτρεις του "δερμάτινου στυλ", τότε η RSD έχει να σας προτείνει το απόλυτο τζάκετ για κάθε αναβάτη, το Ronin. Είτε με ή χωρίς μοτοσυκλέτα, το Ronin κλέβει τις εντυπώσεις. Φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας κερωμένο δέρμα βοοειδούς, διαθέτει λεπτομέρειες σε στυλ café racer και γραφικά Yamaha Speed Block.

Η συλλογή ολοκληρώνεται με το πορτοφόλι Riverside από ακατέργαστο δέρμα κορυφαίας ποιότητας. Διαθέτει κλείσιμο με κούμπωμα και ειδικό τελείωμα RSD, ώστε να προστατεύει τα χρήματά σας όταν κάνετε στάση στα πιτ κατά τη λήξη του αγώνα."

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016 23:05

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon