.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016 09:54

TMAX Club.gr: κοπή πίτας 2016

 

31 Ιανουαρίου στην Καλαμαριά

 

Η εκδήλωση της κοπής πίτας του Tmaxclub.gr, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 στις 20:00, στο εστιατόριο Remvi στην Κανάρη 2, Καλαμαριά.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Tmaxclub.gr:

"Παρακαλούμε πολύ να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, το συντομότερο δυνατό -και το αργότερο μέχρι την Κυριακή 24/01-, προκειμένου να ξέρουμε τον ακριβή αριθμό ατόμων για να ενημερώσουμε το κατάστημα, αλλά και τον φούρνο για την πίτα.

Τιμή / άτομο: 15 €

Το μενού ανά 4 άτομα περιλαμβάνει:

- 1 ποικιλία κρεατικών (κοτόπουλο, χοιρινό και σουτζουκάκια-μπιφτέκια)

- 1 σαλάτα εποχής

- 2 ορεκτικά (κασεροκροκέτες, πατάτες σωτέ με μανιτάρια)

- ανά 2 άτομα 1 φιάλη κρασί (εναλλακτικά μπύρα ή αναψυκτικό)

- επιδόρπιο

Προσοχή: Το ποσό των 15 € θα προκαταβάλλεται κατά την είσοδό μας στο μαγαζί, για λόγους πρακτικότητας και διευκόλυνσης όλων μας.

Θα ακολουθήσει κλήρωση, στην οποία θα δοθούν πολλά πλούσια δώρα, τα οποία έχουμε συγκεντρώσει από τους δωροθέτες μας!
Ολα τα μέλη του club θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στην κλήρωση, καθώς με την είσοδο τους στο μαγαζί θα λαμβάνουν ένα λαχνό.
Προκειμένου όμως όλα τα μέλη του club έχουν τις ίδιες πιθανότητες να κερδίσουν, θα λαμβάνουν μόνο αυτοί λαχνό και όχι όλη η οικογένεια-παρέα που θα είναι μαζί τους.
Διευκρινίζεται βεβαίως ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι (μέλη ή όχι), συμμετέχουν στη διεκδίκηση του μεγάλου μας δώρου, το οποίο θα δοθεί σε όποιον ή όποια βρει το φλουρί της πίτας μας.

Σημείωση: Αν κάποιο μέλος θέλει να συμμετάσχει ως δωροθέτης και να προσφέρει κάποιο δώρο για την κλήρωση, μπορεί να επικοινωνήσει στα τηλ. 6942938561, 6974129032 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε."

tmax pita 2

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 22:59

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon