.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015 10:29

Προσφορά Peugeot Vivacity 3 50

 

Aπίστευτα πρακτικό, με δώρο σχάρα & βαλίτσα 30L

 

Αποκτήστε τώρα το Vivacity 3 50, τετράχρονο ή δίχρονο, και το Vivacity 3 50 Sixties με δωρεάν σχάρα και εργοστασιακή βαλίτσα αλουμινίου Peugeot χωρητικότητας 30L!

Mini-GT scooter στα 50cc

Το Vivacity 3 50 διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό και μεγγάλες αποθηκευτικές δυνατότητες, πραγματικά αξιοσημείωτες για την κατηγορία του. Χώρος κάτω από τη σέλα για ένα full-face κράνος, σύστημα αποθήκευσης Jet-In στο τιμόνι για ένα κράνος τύπου jet, επίπεδο δάπεδο, άγκιστρο. Τώρα, με δώρο βαλίτσα 30L, έχετε στη διάθεσή σας αποθηκευτικούς χώρους συνολικής χωρητικότητας 65L! Ανέσεις που μόνο ένα GT scooter μεγάλου κυβισμού μπορεί να προσφέρει.

VIVACITY DET3

Εύκολο στο χειρισμό, με εξαιρετική ευελιξία, χαμηλό κέντρο βάρους και compact διαστάσεις, το Vivacity 3 50 θα κινηθεί με αξιοθαύμαστη άνεση μέσα στην κυκλοφοριακή συμφόρηση της πόλης. Προσθέστε την οικονομική κατανάλωση και τη μεγάλη χωρητικότητα καυσίμου (8,5l), που προσφέρει αυτονομία 250km, και έχετε το ιδανικό δίκυκλο για τις καθημερινές σας μετακινήσεις!

Αισθητική “Urban Chic”

Με αισθητική που ακολουθεί πιστά το πνεύμα της Peugeot, η εμφάνιση του Vivacity 3 50 είναι εμπνευσμένη από το σύγχρονο urban design, αποπνέοντας κομψότητα και δυναμισμό. Φινετσάτη μάσκα, τελικό εξάτμισης με προστατευτικό αλουμινίου, καλαίσθητος, πλήρης πίνακας οργάνων με αναλογικές και ψηφιακές ενδείξεις και ρετρό μπλε φωτισμό.

vivacity rt 01

Στην έκδοση “Sixties”, οι μοντέρνες γραμμές του scooter συνδυάζονται μοναδικά με ρετρό αναφορές στη δεκαετία του ’60, με ζεστούς παστέλ χρωματισμούς, γραφικά Sixties, χρωμιωμένους καθρέφτες, προβολέα και μάσκα.

Διαθέσιμοι χρωματισμοί

Vivacity 3 50 : Κόκκινο, Μαύρο και Λευκό
Vivacity 3 50 Sixties: Μπλε, Ivory

Κάντε τώρα δικό σας το Vivacity 3 50 και το Vivacity 3 50 Sixties μόνο με 1.449€.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα και την προσφορά επισκεφτείτε το site www.peugeotscooters.gr ή επικοινωνήστε με την ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε., αντιπροσωπεία της Peugeot Scooters στην Ελλάδα (210 3418262, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων Peugeot Scooters.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015 23:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2 Stroke. Δίχρονη κολόνια! Γνωρίστε την AVA, από την Bandit9 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon