.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015 10:07

2 Stroke. Δίχρονη κολόνια!

 

Άρωμα για πραγματικούς άντρες

 

 

Η εταιρεία Western Scents, μέσω καμπάνιας στο Kickstarter προσπαθεί να βρει κονδύλια για να βγάλει στην αγορά μια νέα αντρική κολόνια με το όνομα “2 Stroke Cologne” και άρωμα... διχρονόλαδου!

Όμορφη η μυρωδιά των λουλουδιών, ενώ και το μπέικον δεν μας χαλάει. Πολλά είναι τα αγαπημένα μας αρώματα, αλλά τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη διχρονίλα που φέρνει δάκρυα στα μάτια, και ανάταση στην ψυχή. Δυστυχώς η μαφία των οικολόγων και τα μεγάλα συμφέροντα για “καθαρό” πλανήτη έκαναν τη διχρονίλα αυτή ολοένα και πιο σπάνια στην παλέτα των αρωμάτων που μας περιτριγυρίζουν καθημερινά.

Όμως τώρα, κάποιοι τελευταίοι, ορκισμένοι δίχρονοι αγωνιστές είναι έτοιμοι να ξαναφέρουν κοντά μας αυτή τη θεϊκή μυρωδιά, μέσα σε ένα αντρικό άρωμα! Μπράβο! Επιτέλους, η πίστη μας στην ανθρώπινη φύση αποκαθίσταται. Είθε το μεθυστικό άρωμα του Castrol TTS να βρίσκεται πάντα δίπλα σας σύντροφοι!

Σημειώστε πως η κολόνια 2 Stroke δεν θα περιέχει μόνο άρωμα από καμένο διχρονόλαδο, αλλά και τόνους από πεύκο, έλατο και κάποια άλλα κωνοφόρα, ενώ έχει ήδη πατενταριστεί (serial 86745242), και όπως λένε οι εμπνευστές της ιδέας έχει δοκιμαστεί τόσο σε ελεγχόμενα όσο και σε... άλλα πειράματα. Τα συστατικά της κολόνιας είναι μόνο 3. Οινόπνευμα, γλυκερίνη και αρωματικό λάδι. Αγνά πράγματα.

Είτε λοιπόν είστε παλιός ξυλοκόπος, είτε φανατικός διχρονάκιας... ετοιμαστείτε να απλώσετε πάνω σας το δίχρονο αυτό άρωμα, δίχως καν να χρειαστεί να ρίξετε μία μανιβελιά!

Η εταιρεία αναφέρει πως περιμένει την πρώτη παραγωγή 2 Stroke κολόνιας σε 4 μήνες, ή το αργότερο μέχρι τα μέσα Μαΐου.

Δείτε ΕΔΩ (ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ) την καμπάνια της εταιρείας στο KickStarter, ώστε να μαζέψει τα απαραίτητα κονδύλια, για να ξεκινήσει την παραγωγή.

Δείτε και το χιουμοριστικό βίντεο που συνοδεύει την καμπάνια.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015 23:07

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon