.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015 17:23

ΜΟΤΟD1RECT : Νέο e-shop από το ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ

 

 

Εξοπλισμός αναβάτη και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας

 

 

Η ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ Α.Ε. - θυγατρική του Ομίλου της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε - μπαίνει δυναμικά στον χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων εξοπλισμού αναβάτη και αξεσουάρ δικύκλων μέσω της ιστοσελίδας www.motodirect.gr.

Δυναμική εμφάνιση, φιλικές στο χρήστη λειτουργίες και πλήθος επώνυμων προϊόντων το κατατάσσουν στην κορυφή των ηλεκτρονικών καταστημάτων της κατηγορίας του.

Μέσα από ένα σύγχρονο, λειτουργικό περιβάλλον, οι επισκέπτες θα μπορούν να επιλέγουν και να παραλαμβάνουν, με τον τρόπο που επιθυμούν, τα προϊόντα τους: κράνη, ένδυση, υπόδυση, ένδυση casual, αξεσουάρ, προστατευτικά και αντικλεπτικά. Οι καταξιωμένες μάρκες που φιλοξενεί το e-shop εκπροσωπούν ένα ευρύ φάσμα προτάσεων και τιμών που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς αγοραστές : ALPINESTARS, SHARK, SHOEI, CMS, RICHA, YAMAHA, ABUS, NEXX, NOX και πολλά άλλα.

motodirect3

Οι online επισκέπτες πλέον μπορούν να ενημερώνονται για νέα προϊόντα, έξυπνα tips, αποκλειστικές προσφορές μέσω newsletters και να επωφελούνται από το πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών που σύντομα θα ενεργοποιηθεί. 

Χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία του Ομίλου της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ, η θυγατρική ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ Α.Ε. προσφέρει στους online καταναλωτές της μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε προσιτές τιμές παρέχοντας τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών πληρωμής, όπως: αντικαταβολή, χρεωστική/πιστωτική κάρτα, paypal, τραπεζική κατάθεση, πληρωμή στο κατάστημα, καθώς και άμεση αποστολή που θα κυμαίνεται από 1 ως 3 ημέρες.

motodirect2

Ακόμη είναι εφικτές και οι τηλεφωνικές παραγγελίες, ενώ για σύνολο άνω των 90 ευρώ, η αποστολή είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα. 

Κάντε τις αγορές σας γρήγορα και εύκολα με την ασφάλεια που σας παρέχει ο Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2015 19:08

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon