.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015 10:52

2o SYM ROAD TRIP –CRETE 2015

 

Διάσχιση Κρήτης με SYM!

 

 

• 30 SYM scooters GTS, CITYCOM, MAXSYM

• Από τη μία άκρη της Κρήτης στην άλλη
• 7 ημέρες

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. διοργανώνει ένα 7ήμερο test event για τους αναβάτες και τα scooter της. Περίπου 30 SYM scooters, από μέλη του δικτύου της SYM στην Ελλάδα, θα δώσουν ραντεβού στο νέο κατάστημα της SYM στην Αθήνα - Θησέως 312, Καλλιθέα - για να συνεχίσουν το ταξίδι μαζί και να ζήσουν τις απίστευτες ομορφιές της Κρήτης.

Χαράχθηκε μία διαδρομή 1000 χιλιομέτρων που συμπεριλαμβάνει και τους 4 νομούς της Κρήτης. Πρόκειται για μία εκδρομή όπου θα δοθεί η ευκαιρία στα μέλη του δικτύου της SYM, να αποκτήσουν μεγαλύτερες οδηγικές εμπειρίες με τα scooter της. Παράλληλα με τα μαγευτικά τοπία της Κρήτης, οι εκδρομείς θα επισκεφθούν και τους τοπικούς συνεργάτες της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. για τη μεταξύ τους σύσφιξη σχέσεων καθώς και την ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών.

Πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή και το καθημερινό πρόγραμμα του ταξιδιού,θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.roadtrip.sym.gr, ενώ κατά τη διάρκειά του, θα αναρτάται πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Το SYMROADTRIP – CRETE 2015, είναι το 2ο ταξίδι που οργανώνει η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε, όπου λόγω των capital controls, θα πραγματοποιηθεί στο εσωτερικό της χώρας. Το 1ο SYMROADTRIP2014 συμπεριελάμβανε στη διαδρομή του τρείς χώρες (Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία). Μέσα από την ίδια ιστοσελίδα, οι φίλοι της SYM μπορούν να ανατρέξουν σε φωτογραφικό υλικό και video.

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015 10:52

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ο κυρ Γιάννης και ο Brad Pitt Icon 1000 Slow Burn »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon