.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015 12:00

Ανασφάλιστα οχήματα - Νέα ηλεκτρονική εφαρμογή

Ξεκινάει την 1η Μαϊου

 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Επικουρικού Κεφαλαίου, κο Δημήτρη Ζορμπά, από την 1η Μαϊου θα υλοποιηθεί εφαρμογή ηλεκτρονικού ελέγχου για τα ανασφάλιστα οχήματα.

Κάθε ιδιώτης θα μπορεί να μπαίνει στην ηλεκτρονική σελίδα του Επικουρικού Κεφαλαίου και να πληκτρολογεί τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος του, καθώς και το ΑΦΜ, και να επιβεβαιώνει έτσι ότι το όχημα του συμπεριλαμβάνεται στην λίστα των ασφαλισμένων οχημάτων.
Να θυμίσουμε ότι ισχύει πρόστιμο για τα ανασφάλιστα οχήματα, το οποίο θα έρχεται ηλεκτρονικά, εφόσον διαπιστώνεται ότι το όχημα δεν είναι ασφαλισμένο, χωρίς να χρειαστεί να γίνει έλεγχος από την τροχαία. Τα ανασφάλιστα οχήματα θα ελέγχονται με πληροφορίες από τις ασφαλιστικές εταιρίες, και το "ραβασάκι" θα πηγαίνει απευθείας στον ιδιοκτήτη. Από το πρόστιμο, δεν εξαιρούνται τα οχήματα που δεν χρησιμοποιούνται λόγω βλάβης, ή είναι παρατημένα, εκτός αν έχουν κατατεθεί οι πινακίδες και έχει δηλωθεί ακινησία.
Οι ιδιώτες που θα διαπιστώσουν ότι στην εφαρμογή δεν συμπεριλαμβάνεται το ασφαλισμένο όχημα τους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την ασφαλιστική εταιρία τους, προκειμένου να διευθετηθεί το πρόβλημα.
Η σελίδα του Επικουρικού Κεφαλαίου βρίσκεται εδώ και η εφαρμογή δεν έχει ανέβει μέχρι στιγμής (29 Απριλίου).

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τριπλό back flip από τον Josh Sheehan! Kymco - Πανελλαδικό Test Ride! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon