.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 11:39

Harley - Davidson Athena - Συμμετέχει στο Battle of the Kings!

Αντιμέτωπη η Ελλάδα στον διαγωνισμό!

 

Επίσημοι αντιπρόσωποι της Harley-Davidson από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και Αφρική θα βρεθούν αντιμέτωποι σε μία μάχη μ’ έναν μόνο νικητή, για τη κατάκτηση του τίτλου του κορυφαίου ‘customizer’ με μοναδικό κριτήριο τη μετατροπή ενός Street™ 750.

Customization!

Ο διαγωνισμός ‘The Battle of the Kings’, λαμβάνει χώρα από σήμερα έως και τον Ιούνιο του 2015. Οι μηχανικοί της Harley-Davidson Athena θα αντιμετωπίσουν τους μηχανικούς επίσημων συνεργείων της Harley-Davidson σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική με σκοπό να εφαρμόσουν τις δεξιότητες τους στο ‘customization’ του μοντέλου Street™ 750, που είναι και η τελευταία προσθήκη στο line-up της Harley-Davidson.

Η αντιπροσωπεία Harley-Davidson® Athena δημιούργησε μια μοτοσυκλέτα Street Fighter/ Scrambler, βασισμένη στα χρώματα της Ελλάδας σε συνδυασμό με το σκοτεινό Dark Custom και καλεί το κοινό να ψηφίσουν τη συμμετοχή της με την επωνυμία Ύδρα στο www.h-d.com/customkings έως τις 17 Απριλίου. ΄΄Φτιάξαμε μια μοτοσυκλέτα ελαφρύτερη και κομψότερη, που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τα οδηγικά προτερήματα του Street 750΄΄, λέει ο Γιάννης Κουρουγκιαούρης, Επικεφαλής Μηχανικός της αντιπροσωπείας. Και προσθέτει ΄΄Στη Harley-Davidson Athena, έχουμε 3 κανόνες για την προσωποποίηση μοτοσυκλετών, που δεν παραβιάζουμε ποτέ. Κορυφαία ποιότητα, υψηλότερου ή ιδίου επιπέδου επιδόσεις και οδηγική συμπεριφορά από την εργοστασιακή μοτοσυκλέτα και υψηλή αποδοτικότητα κάθε παρέμβασης. Οι 3 αυτές αρχές, οδηγούν σε Custom μοτοσυκλέτες, κορυφαίας ποιότητας αλλά προσιτές σε τιμή, φτιαγμένες όχι απλώς για να εκτίθενται αλλά για να οδηγούνται. Η ‘ΥΔΡΑ’ είναι ακόμα ένα λαμπρό παράδειγμα για όλα τα παραπάνω. Πλήρως ρυθμιζόμενη πίσω ανάρτηση, μικρές αλλαγές στη γεωμετρία, βελτιώσεις στις λεπτομέρειες της μοτυσκλέτας, μικρότερο ντεπόζιτο και καθαρότερο look που αναδεικνύουν περισσότερο το νέο μοτέρ Evolution-X, συνέβαλαν σε μια μοτοσυκλέτα με ελληνικά χρώματα που στρίβει και ‘στέκεται’ καλύτερα εντός και εκτός δρόμου από την εργοστασιακή Street 750. Σίγουρα, το να προσπαθείς να βελτιώσεις την εμβάνιση μιας μοτοσυκλέτας, βελτιώνοντας συγχρόνως και την οδική της συμπεριφορά είναι πολύ δυσκολότερο έργο από το να βελτιώνεις απλώς την εμφάνιση όπως κάνουν οι περισσότεροι customizers στον κόσμο. Όμως ακόμα και για την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου του ‘βασιλιά του custom’, δεν παραβιάσαμε τις αρχές μας΄΄.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί σε δύο στάδια. Το πρώτο στάδιο του διαγωνισμού θα αναδείξει το ‘βασιλιά’ της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, που θα οδηγηθεί στη συνέχεια σε μια μάχη σώμα με σώμα, ανάμεσα σε περιφεριακούς πρωταθλητές Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, για την κατάκτηση του υψηλότατου κύρους τίτλου. Το τελικό στάδιο της μάχης και η απονομή του τίτλου, θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια του ‘Wheels & Waves’, στο Μπιαρίτζ της Γαλλίας, τον Ιούνιο 2015.

Ιδανικός καμβάς

Το νέο Street 750, αποτελεί τον ιδανικό καμβά για να επιδείξουν οι αντιπρόσωποι της Harley τις δυνατότητες τους για customization σε μια μοτοσυκλέτα που έχει ήδη αρχίσει να αποτελεί πόλο έλξης για το νεανικό κοινό. ‘Το Street είναι η τέλεια μοτοσυκλέτα για customization και έχει αρχίσει να προσωποποιείται από τους πρώτους ιδιοκτήτες του, οι οποίοι την αναγνωρίζουν ως την ιδανική βάση για να προσθέσουν τις προσωπικές τους πινελιές. Με το δίκτυο αντιπροσώπων να στηρίζει το διαγωνισμό, είμαστε σίγουροι ότι θα δούμε φανταστικά παραδείγματα της τέχνης του customization. Σε κάθε αντιπροσωπεία Harley, οι ικανοί μηχανικοί μας είναι αδιαμφισβήτητα οι βασιλιάδες του ‘custom’. Δεν υπάρχει άλλος κατασκευαστής με τόση ιστορία στην εξατομοίκευση, τέτοιο δίκτυο εξειδικευμένου προσωπικού και τόσο μεγάλη γκάμα σε ανταλλακτικά και αξεσουάρ, ειδικά σχεδιασμένα για ‘customization’, αναφέρει ο Mike Johnstone, Διευθυντής Marketing της Harley-Davidson Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Το Street 750, είναι ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει εύκολα, μεγάλες δυνατότητες προσωπικής έκφρασης. Αποτελεί την τελευταία προσθήκη στα μοντέλα Dark Custom της Harley-Davidson. Βασισμένο σε ένα νέο υδρόψυκτο v-twin ελαστικό κινητήρα, αποτελεί την ελαφρύτερη και πιο ευκίνητη Harley, χωρίς να θυσιάζει κάποια από τις βασικές αξίες της μάρκας, όπως ανεξαρτησία, επανασταστικό πνεύμα και ελευθερία. Η σχεδιαστική τάση Dark Custom αποτελεί το περισσότερο ‘underground’, σκοτεινό και σύγχρονο πρόσωπο της Harley-Davidson: Με απλές, γυμνές, μινιμαλιστικές γραμμές, και κλίση προς το αυθεντικό ρετρό, οι μοτοσυκλέτες Dark Custom, παρουσιάζονται σε ματ ή σκοτεινές βαφές, στοιχεία vintage και προσιτές τιμές προκειμένου να προσηλυτίσουν τη νεά γενιά απο λάτρεις του brand.

Οι πρώτες κατασκευές/συμμετοχές του Street 750 στο διαγωνισμό, έχουν ήδη ολοκληρωθεί και είναι διαθέσιμες στο κοινό για on-line προβολή. To πρώτο και πολύ σημαντικό στάδιο του διαγωνισμού βασίζεται μόνο σε ψηφοφορία, η οποία πραγματοποιείται μέσω της ιστοσελίδας www.h-d.com/customkings μέχρι τις 17 Απριλίου, προκειμένου να αναδειχθούν οι περιφερειακοί νικητές, οι οποίοι θα προκριθούν στην τελική φάση. Το τελευταίο στάδιο της μάχης θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια του ‘Wheels & Waves’ στο Μπιαρίτζ από τις 11-14 Ιουνίου 2015, μιας διεθνούς εκδήλωσης που ασκεί ιδιαίτερη επιρροή στο New Wave Custom κοινό μοτοσυκλετών και surfing. Ο τελικός νικητής θα κριθεί από έναν συνδυασμό της γνώμης του κοινού και μιας επιτροπής. Στο τέλος θα υπάρξει μόνο ένας βασιλιάς!

Βοηθήστε με την ψήφο σας την Harley-Davidson Athena ανέβει στην κορυφή του βάθρου!

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και να ψηφίσετε για το ‘the Battle of the Kings’ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.h-d.com/customkings

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon