.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 03 Φεβρουαρίου 2015 10:20

13o Classic Endurance

 

Από την Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσυκλέτας

 


H Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας διοργανώνει το 13ο CLASSIC ENDURANCE στις 21-22-23 Φεβρουαρίου 2015. Ξεκινάνε οι “αγωνιστικές” μας υποχρεώσεις για την φετινή χρονιά. Όσο αράξαμε... αράξαμε! Καιρός για δράση.

Ο φετινός αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη μου... όμορφο νησί... Θα κάνουμε απόβαση στα Χανιά όπου θα είναι και η βάση μας για το τριήμερο.
Οικοδεσπότες μας και συνδιοργανωτές είναι οι φίλοι μας, της Λέσχης Κλασσικής Μοτοσικλέτας Χανίων. Θα υπάρχουν και κάποιες διαφορές μιας και αγωνιστικά θα είναι
διήμερος. Τα συνολικά χιλιόμετρα του θα είναι περίπου 500, ελαττωμένα αρκετά από προηγούμενες χρονιές, μιας και όσοι ξέρετε από Κρήτη, θα γνωρίζετε πως τα χιλιόμετρα στο νησί δεν “βγαίνουν”. Οι διαδρομές είναι πανέμορφες μεν αλλά δύσκολες, σφιχτές και “τρώνε χρόνο”. Έτσι λοιπόν θα έχουμε από 250 χλμ. περίπου Σάββατο και Κυριακή και την Καθ. Δευτέρα θα πάμε βόλτα για κούλουμα μέχρις εσχάτων. Το σκεπτικό επίσης είναι να φθάνουμε σχετικά νωρίς το βράδυ ώστε να ξεκουραζόμαστε και να κάνουμε και καμιά “έξοδο” με τους Κρητικούς οι οποίοι είναι ωραίοι φίλοι και σε κάτι τέτοια δεν παίζονται. Θα διασχίσουμε τους νομούς Χανίων και Ρεθύμνου όπου θα περάσουμε από εκπληκτικές διαδρομές. Χωριουδάκια... λίμνες... δάση... βουνά.. χιόνια...φαράγγια... οροπέδια... γκρέμια...αγριάδα και ξαφνικά ένα τσιγάρο δρόμος και πέφτεις στα παράλια του Λιβυκού Πελάγους. Αυτό το νησί έχει τα πάντα. Οι απονομές θα γίνουν την Καθαρή Δευτέρα στα Χανιά. Χορηγός του αγώνα είναι η ΑΝΕΚ LINES η οποία μας προσφέρει 50% έκπτωση στις τιμές όλων των εισιτήριων Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνονται: εισιτήρια μετ΄επιστροφής αναβάτη & μοτο, έντυπο υλικό, number plates, αυτοκόλλητα, ασφάλιση για τον αγώνα, αναμνηστικό δίπλωμα, φαγητό το βράδυ του Σαββάτου, δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο με πλούσιο πρωινό και “ξηρά τροφή” κατά την διάρκεια του αγώνα.

Το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται ως εξής:
• 170€ οδηγός - 150€ συνοδηγός - 150€ συνοδός* για το σαλόνι (εύκολα μπορεί κάποιος να κοιμηθεί με sleeping bag, τι μοτοσικλετιστές είμαστε?)
• 175€ οδηγός - 155€ συνοδηγός - 155€ συνοδός* για κάθισμα αεροπορικού τύπου (αριθμημένο, ανακλινόμενο με μικρή tv στο οποίο κοιμάσαι μια χαρά)
• 190€ οδηγός - 170€ συνοδηγός - 170€ συνοδός* για 4κλινη εσωτερική καμπίνα
• 210€ οδηγός - 190€ συνοδηγός - 190€ συνοδός* για 2κλινη εσωτερική καμπίνα

Για τους φίλους που θα συμμετάσχουν από την Κρήτη το κόστος είναι:
• 70€ οδηγός - 50€ συνοδηγός - 50€ συνοδός*

* Ως συνοδό αναφέρουμε όποιον/ους φίλο/ους θέλουν να ακολουθήσουν τον αγώνα με μη πιστοποιημένη ή σύγχρονη μοτ/α, οπότε και ισχύουν όλα τα παραπάνω εκτός από το να χρονομετρηθούν, βάσει του κανονισμού του Classic Endurance και την ειδική ασφάλιση που απαιτείται για τον αγωνιζόμενο.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!
Οι συμμετοχές για οργανωτικούς λόγους κλείνουν τη Πέμπτη 12 /2, στις 10.00μμ.

Με την ευγενική χορηγία της ΑΝΕΚ LINES
Υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

ΠΛHPOΦOPIEΣ - ΣYMMETOXEΣ: EΛΛ. ΛEΣXH ΦIΛΩN KΛAΣIKHΣ MOT/TAΣ,
Πλ. Aγ. Aσωµάτων 6, Θησείο (∆ευτέρα & Πέµπτη µετά τις 21.00), τηλ. 210 3221 834

Με φιλικούς χαιρετισμούς
η Οργανωτική Επιτροπή

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube