.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013 12:58

Moto & Bike – Νέα εκπομπή μοτοσυκλετας και ποδηλάτου

Στο κανάλι 9

 


Μια καινούργια εκπομπή ξεκινάει την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, με θέμα τον κόσμο του δικύκλου γενικότερα.

Σεβόμενοι τις ανάγκες του κοινού, η εκπομπή μας θα φροντίσει να παρέχει όλη την ενημέρωση που χρειάζεται αλλά και λύσεις για την μοτοσυκλέτα και τον αναβάτη.

Ζητούμενο σε κάθε εκπομπή είναι η πρωτότυπη αλλά και χιουμοριστική παρουσίαση των θεμάτων, ενώ το βασικό συστατικό της θα είναι η αμερόληπτη ενημέρωση.

Με ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας, θα σας ξεναγήσουμε σε όλες τις διεθνείς εκθέσεις, θα σας ενημερώνουμε για όλα τα αγωνιστικά νέα, και σε ότι αφορά τη μηχανοκίνητη αγορά, με συνεντεύξεις από ειδικούς και νομικές συμβουλές.

Ευαισθητοποιημένοι με το περιβάλλον και την ρύπανση, στην θεματολογία μας θα περιλαμβάνεται το ποδήλατο, σε κάθε μορφή δράσης του.

Η εκπομπή θα προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό CHANNEL 9 και στο web tv του CHANNEL 9 κάθε Κυριακή στις 19:00 και επανάληψη κάθε Πέμπτη μετά τα μεσάνυχτα. Θα υπάρχει επίσης ψηφιακή μετάδοση στην Θεσσαλονίκη, από την συχνότητα του OTE TV καθώς και από το διαδικτυακό κανάλι www.msfree.gr και το ηλεκτρονικό εβδομαδιαίο περιοδικό αυτοκινήτου – μοτοσικλέτας Automag (www.auto-mag.gr).

Ευχόμαστε να το απολαύσετε το ίδιο, όσο και εμείς που το προετοιμάζουμε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon