.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013 09:25

BMW Motorrad - 90 Χρόνια ιστορίας

 

Τα γιόρτασε στο BMW Museum

 


Η BMW Motorrad γιόρτασε τα 90 χρόνια ιστορίας της και το επίκεντρο όλων ήταν η νέα μοτοσυκλέτα που κατασκευάστηκε γι’ αυτό το σκοπό, R nineT.

"90 χρόνιας της BMW Motorrad, είναι 90 χρόνια επιτυχίας με επετειακά μοντέλα, και μοτοσυκλέτες πρωταγωνιστές που βρίσκονται ακόμη μαζί μας ", είπε ο Stephan Schaller, Πρόεδρος της BMW Motorrad, στην ομιλία του.
Στο event συμμετείχαν περίπου 200 καλεσμένοι της εταιρίας από τον δημοσιογραφικό, πολιτικό αλλά και επαγγελματικό χώρο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε video υλικό από το παρελθόν αλλά και από το παρόν, ενώ ο πρόεδρος της εταιρίας μίλησε και για το concept του ηλεκτρικού scooter, C Evolution, για να τονίσει ότι η BMW πάντα ενδιαφέρεται για μελλοντικές προκλήσεις, έχει ανοιχτά τα αυτιά της και παίζει τον ηγετικό ρόλο στις εξελίξεις.
Η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας BMW R nineT ήταν ακόμη μία νότα της εκδήλωσης με τον Stephan Schaller να τονίζει ότι “η BMW R nineT ενσωματώνει την ιστορία των 90 ετών της BMW Motorrad, συνδυασμένη με μία κλασική boxer roadster εμφάνιση με όλη την τελευταία τεχνολογία".
Η νέα BMW R nineT τράβηξε τα φώτα όλων των παρευρισκόμενων όπως ήταν αναμενόμενο, μιας και είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται δημόσια.

{gallery}nea_kosmou/2013/bmw/90_years_museum{/gallery}

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013 09:44

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon