Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2026 09:44

Αγρότες – Με τα τρακτέρ στην Αθήνα, πότε έρχονται για συλλαλητήριο

Αποφασίστηκε η «ύστατη κίνηση» των αγροτών, μετά από συνεδρίαση τους εχθές Τετάρτη – Πότε κατεβαίνουν στην Αθήνα, πώς θα κατέβουν, τι να προσέξετε εκείνες τις μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πολυάριθμα ρεπορτάζ, οι αγρότες αποφάσισαν να κατέβουν στην Αθήνα, και με τα τρακτέρ τους, για να κλιμακώσουν τις διαμαρτυρίες τους, την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου – ενώ λέγεται ότι θα παραμείνουν στην πρωτεύουσα για μία μέρα. Η κάθοδος αυτή αναμένεται βεβαίως να επηρεάσει την οδική κυκλοφορία την ημέρα εκείνη και, τις επόμενες ημέρες, θα είναι λογικό να ακολουθήσει μία ενημέρωση από την αστυνομία, για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τα μέτρα που θα ληφθούν εν όψει της μαζικής διαμαρτυρίας.

Με βάση τα ρεπορτάζ, μετά την συνεδρίαση των αγροτών πάρθηκε η απόφαση καθόδου στην Αθήνα, για περαιτέρω κινητοποιήσεις, καθώς «τα προβλήματα τους έχουν εισακουσθεί, αλλά δεν έχουν λυθεί». Οι αγρότες θα κατέβουν στην Αθήνα τόσο με τα τρακτέρ τους, όσο και ατομικά, με λεωφορεία, ενώ δεν αποκλείεται η παραμονή τους στην πρωτεύουσα και για δύο ημέρες. Παράλληλα, θα γίνουν κινητοποιήσεις την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, στις πόλεις που δραστηριοποιούνται οι αγρότες.

Βέβαιες οι κυκλοφοριακές αλλαγές – Θυμηθείτε την ημερομηνία

Κινητοποίηση των αγροτών στην Αθήνα σημαίνει ότι, κατά πάσα πιθανότητα, θα υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην κυκλοφορία τουλάχιστον την ημέρα του συλλαλητηρίου, δηλαδή την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου και αναμένουμε ανάλογες ενημερώσεις από την αστυνομία, σχετικά με τυχόν μέτρα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τις ημέρες εκείνες. Καλού-κακού, κρατήστε την ημερομηνία, ώστε να θυμηθείτε να ενημερωθείτε εκ νέου και να αποφύγετε παρατράγουδα στις μετακινήσεις σας – Περιμένουμε περισσότερες και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2026 10:02
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon