.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 08:11

Kove - Έκανε το 1-2 στο Swank Rally στην Τυνησία

Η Kove συνεχίζει να γράφει την ιστορία της κερδίζοντας το Swank Rally στην Τυνησία.

Για την ακρίβεια, η Kove κατέλαβε την πρώτη και δεύτερη θέση στο Swank Rally στην Τυνησία, με δύο 450 Rally Factory Edition κατά τη διάρκεια του επταήμερου. αγώνα της ερήμου.

Το εν λόγω Rally βέβαια δεν είναι τόσο σκληροπυρηνικό όσο το Dakar, ωστόσο εξακολουθεί να είναι μια αληθινή δοκιμασία για αναβάτες και μηχανές, με συμμετέχοντες σε δύο και τέσσερις τροχούς να πρέπει να πλοηγηθούν σε 5 ειδικές διαδρομές. Διαθέτει επίσης δύο κατηγορίες, μια για όσους επιθυμούν να αγωνιστούν και να πλοηγηθούν και μια κατηγορία... «Τουριστών» για όσους θέλουν απλώς να απολαύσουν τη βόλτα τους στην έρημο της Τυνησίας.

Οι ιταλοί αναβάτες Matteo Bottino και Cesare Zacchetti, ήταν σταθερά σε ανταγωνιστικές θέσεις και κατάφεραν τελικά να κλειδώσουν τα δύο κορυφαία σκαλιά του βάθρου. Να υπενθυμίζουμε κάπου εδώ πως το Kove 450 Rally Factory Edition είναι η πιο μάχιμη μοτοσυκλέτα στη γκάμα της Kove, με μονοκύλινδρο κινητήρα που αποδίδει 53 ίππους, ύψος σέλας στα 960χλστ., χωρητικότητα καυσίμου 30 λίτρων και βάρος πλήρες υγρών στα 145 κιλά.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Kove είναι μια εταιρεία που εξελίσσεται ραγδαία και θα τη δούμε ξανά σε θέσεις βάθρων σε αγωνιστικές δραστηριότητες ανα τον κόσμο.

Πηγή: visordown.com

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon