.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 07:54

Μύκονος - Τραγικός θάνατος 39χρονου μοτοσυκλετιστή από κέρατα ταύρου

Ένα απίστευτο ατύχημα -αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι- συνέβη χτές στο νησί των ανέμων, στοιχίζοντας τη ζωή σε ένα μοτοσυκλετιστή.

Σύμφωνα με τον θείο του θύματος ο οποίος μίλησε στον ALPHA, ο 39χρονος ενώ οδηγούσε το δίκυκλο του βρέθηκε εν μέσω ενός κοπαδιού βοοειδών που περνούσε το δρόμο και εκείνη τη στιγμή δέχτηκε το χτύπημα από τον ταύρο, το κέρατο του οποίου χτύπησε τον άτυχο άνδρα στη κοιλιά. Ο θάνατός του ήταν σχεδόν ακαριαίος.

Οι Αρχές προσπαθούν να ρίξουν φως στην υπόθεση, ενώ την ίδια ώρα η οικογένεια του άτυχου άνδρα συγκλονισμένη ζητά να αποδοθούν οι ευθύνες στον ιδιοκτήτη των ζώων. Το θανατηφόρο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 τα ξημερώματα της Κυριακής 26 Νοεμβρίου στον επαρχιακό δρόμο Χώρας – Άνω Μεράς.

Η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου σχημάτισε δικογραφία και διεξάγει έρευνα τόσο για τις συνθήκες του δυστυχήματος, όσο και για τον ιδιοκτήτη του μοιραίου βοοειδούς, ο οποίος σύμφωνα με συγγενείς του θύματος αφήνει πολλές φορές τα ζώα του να κινούνται στον επαρχιακό δρόμο, καθώς δεν διαθέτει στάβλο.

Πηγή: voria.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon